Hírek

Kérjük NE HASZNÁLJON freemail.hu e-mail címet webáruházunkban!

Valamilyen (általunk nem ismert okból) a freemail.hu letiltotta az üzletünk e-mail címéről érkező üzenetek kézbesítését tartományában. Ez azt eredményezi, hogy bár a webáruház által automatikusan kiküldött rendelés igazolás megérkezik a vevőkhöz, az üzletünkből kollégáink által küldött pontos visszaigazolás nem érkezik meg a freemail-es email címekre. Januárban már volt ilyen problémánk egy hétig. Akkor reklamáltunk, megoldódott. Most megint nem tudunk e-mailt küldeni frremailes címekre, mert házirendjük nem engedi. Megint reklamáltunk, reméljük megoldódik, de ettől függetlenül kérjük, hogy

ne használjon freemail.hu-s email címet webáruházunk regisztrációjakor, mert kollégáink nem tudnak Önnek üzenetet küldeni! (vagy csak hébe-hóba...)

E-mail szogáltatónk a Microsoft. Nagyvállalati szintű Exchange szervert használunk a levelezésre. Postafiókjaink biztonságosak és nem küldünk SPAM-et. Nem tudjuk, hogy mi okozta a letiltást, mert megkeresésünkre a freemail.hu még nem válaszolt. természetesen amint tudjuk megoldjuk a problémát, de ha a freemail.hu üzemeltetője nem válaszol megkeresésünkre, akkor ez hosszabb időt is igénybe vehet. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton is elnézést kérünk!

2022.02.24