Hírek

Márkabemutató: Megadyne Basic burkolt ékszíjak

Az ekszij.hu webáruházban vásárolható Megadyne Basic burkolt ékszíjak gyártója a Megadyne. A Megadyne az Ammega csoport alapvető márkája. Az Ammega csoport a világ egyik legnagyobb erőátviteli eszköz és szállítószalag forgalmazója, amely olyan márkákkal rendelkezik, mint például a Megadyne, Ammeral Beltech, Challenge vagy a Sati...

A Megadyne Basic burkolt ékszíjak normál teljesítményű erőátviteli szíjak (ez a termék a Megadyne ékszíj család költséghatékony terméke), melynek fő jellemzői a kedvező ár és a normáknak megfelelő működés. Környezetbarát termékek, az összes komponens halogénmentes, megfelel az RoHS normának. A termék gyártási helye Kína. A Megadyne Basic ékszíjak klasszikus Z, A, B, C, D és E profilban és továbbá SPZ, SPA, SPB, SPC keskeny profilban kerülnek gyártásba. A Megadyne Basic ékszíj termékek elérhető választéka megtalálható az ekszij.hu webáruház megfelelő termékcsoportjaiban.

A Megadyne Basic burkolt erőátviteli ékszíjak a nemzetközi szabványok szerint készülnek, és szigorú gyártási eljárást követnek a vonatkozó szabványok szerint, felcserélhetők bármely gyártó ugyanazon jelöléssel ellátott termékével. Az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a Megadyne Basic burkolt ékszíj termékek hivatalos magyarországi disztribútora. (Admin 2024.08.28.)