Hírek

Változások a szállítási és fizetési módokban az ekszij.hu webáruházban

2024. március 8-tól elérhető a Magyar Posta MPL csomagküldő szolgáltatása az ekszij.hu webáruházban. Webáruházunkban egyelőre a címhelyre történő szolgáltatások rendelhetők meg a Magyar Posta MPL szolgáltatásával. (Megkezdtük az API fejlesztését az MPL csomagpontok és postapontok használatához is, de a Posta még nem bocsátotta rendelkezésünkre a teszteléshez szükséges API kulcsokat! Amint a szükséges informatikai adatokat megkapjuk a Postától, a Postapont és a Csomagpont szolgáltatás is elérhetővé fog válni webáruházunkban!)

A Magyar Posta csomagküldő szolgáltatásához a Stripe online fizetési módja, az előre utalás és az MPL utánvét választható fizetési módként.

2024. április 1-től emelkedtek a GLS csomagküldő szolgáltatások árai az ekszij.hu webáruházban. Kisebb méretékben emelkedtek a csomagküldés árai, hasonló mértékben emelkedett a készpénzes utánvétes fizetés költsége. Azonban jelentősebben nőtt a bankkártyás utánvétes fizetési lehetőség díja. Itt az emelkedést a GLS áremelésén kívül az okozta, hogy webáruházunkban ez a fizetési költség  korábban alacsonyra volt árazva, de sajnos használata jelentősebb veszteséget okozott részünkre, így most a GLS valós árain nyújtjuk ezt a szolgáltatást.

A GLS csomagpontra való csomagrendelés költsége csomagonként bruttó 250 forinttal kedvezőbb, mint a házhozrendelés költsége azonos tömegű csomag esetében.

A GLS csomagküldő szolgáltatásokhoz a Simple Pay és a Stripe online fizetési módja, az előre utalás és a GLS utánvét készpénzzel, vagy GLS utánvét bankkártyával fizetési mód választható!

Tudjuk, hogy a szállítási költségek nem alacsonak és azzal is tisztában vagyunk, hogy ez nagyon sok vásárló esetében kellemetlen érzést okoz... Azonban ahogy eddig sem, eztán sem kívánjuk beépíteni a szállítási költséget árainkba! (Hiszen a szállítás költségét minden esetben kifizeti a vásárló, csak bizonyos termékek esetében ez már bele van építve az eladási árakba! Esetleg valaki más fizeti meg... Ugye Ön sem gondolta, hogy a kínai csomagját tényleg egy dollárért hozza el a Posta Shanghaiból...) Viszont a fuvarozás dologi és emberi költségeit meg kell fizetnie valakinek... Eddig sem kértünk pénzt a csomagolóanyagokért és a csomagolásért, eztán sem fogunk. A GLS által küldött értesítések (SMS, email) díját sem számoljuk fel, ezt is mi fizetjük vásárlóink helyett. Minden szolgáltatónk esetében annyit számlázunk a vásárlónknak, amennyit a szolgáltató számláz nekünk az adott csomagért. Jelenleg ennyit tudunk tenni az ügy érdekében. Reméljük később javulni fog a helyzet.

Ezúton hívjuk fel tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a GLS-el feladott csomagok érkezése garantált következő munkanapi (24 órás). A Posta MPL bár saját állítása szerint 93%-nál több csomagot kézbesít a felvételt követő munkanapon, de nem garantálja a 24 órás kiszállítást! (Statisztikailag a Posta a csomagok 98%-át szállítja ki a feladást követő első ÉS MÁSODIK munkanapon!) Kérjük ezt vegye figyelembe a kiszállítást végző cég kiválasztásakor!

2024.04.01

Admin

Képernyőkép 2024-10-21 115500.png Márkabemutató: PIX Lawnmaster fűnyírótraktor kuplung ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban vásárolható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ezúttal a PIX Lawnmaster kevlár erőhordozószálas fűnyíró kuplung ékszíjak tulajdonságait ismertetjük! Tovább hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább