22x14 ( CX ) fogazott

Leírás

A fogazott kivitelű klasszikus ékszíjak kisebb átmérőjű tárcsán is használhatók, mint a klasszikus, burkolt ékszíjak. A fogazott ékszíjak gumimagját nem látják el szövet bevonattal. Jobb tapadásuk miatt nagyobb nyomaték átvitelére alkalmasak, mint a klasszikus párjuk.  Jellemzően fekete színűek. A CX betűjel a 22mm profilszélességű, 14mm profilmagasságú fogazott, klasszikus profilú ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A CX profilú szíjat SPC jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termék jellemző mérete a belső méret (Li). A gyártók gyakran az Lp méretet (is) rányomtatják a szíjra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

22x14 ( CX ) fogazott 0 22x14 ( CX ) fogazott 1