Gumi folyóméteres Profil HTD5M

Leírás

A gumi folyóméteres HTD5M (RPP5) fogasszíjak fogosztása 5mm. Szabványos szélességekben készülnek, úgymint: 10, 12, 15, 20, 25, 30. Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A szíjak rögzítése 5M leszorító lappal történik.

A valós szállított hosszméret mindig az osztásnak megfelelő méretre kerekítve kerül kiszállításra, mert a szíjakat minden esetben két fog között középen vágjuk. Példa: HTD5M(RPP5) fogasszíjból rendelünk 1,004 méter hosszúságot. Az RPP5 szíj osztása 5. Egész méretet szállítunk, azaz 201 fog kerül kiszállításra. Ennek a valós hossza 1005 milliméter lesz. Amennyiben a rendelt méret nem pontosan egyezik meg az osztásnak megfelelő mérettel, akkor mindig névleges méretnek megfelelő, legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méret lesz kiszállítva.

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

Gumi folyóméteres Profil HTD5M 0