Profil D-T5 duplafogú

Leírás

A D-T5 típusú, duplafogú poliuretán fogasszíjak 5 mm-es fogosztással készülnek. A fogprofil szimmetrikus kivitelű, azaz olyan méretű a fog, mint a mellette elhelyezkedő fogköz. Az erőhordozó szál acélból készült. A szíj két oldalán a fogak egymástól eltolva helyezkednek el. Azaz ahol az egyik oldalon fog van, a másik oldalon völgy található!

A D-T5 fogasszíj 3,4mm magas, a fogmagassága 1,2mm, a fogak ékszöge 40 fok, a fog szélessége a lapos felületen 1,8mm, a fogtőben 2,65mm. T5 típusú bordáskerékkel hajtva működtethető.

A megadott tömeg 1mm szélességű szíjra vonatkozik. A D-T5 fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 10mm, 16mm, 25mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb fél m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil D-T5 duplafogú 0