Poliuretán PJ

Leírás

A szabványos hosszbordás (mikrobordás) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. A poliuretán változatok anyaguk miatt rendkívül rugalmasak, akár spirál, vagy csavart megoldásokban is alkalmazhatók.

A kisebb (rövidebb) poliuretán PJ szíjak teljes felülete egyszínű, világos sárga. A külső felületén előfordulhatnak keresztirányú barázdák, melyek fogaknak tűnnek, de nem azok, hanem a szíj hajlékonyságát növelik. A hosszabb (nagyobb) poliuretán PJ szíjak külső felülete keményebb és sötétebb (okker) sárga színű, a belső felület világosabb sárga, vagy szüreke színű lehet.

A PJ profilú poliuretán hosszbordás szíjakat elsősorban kisebb kompresszorokon, háztartási képeken és elektromos kisgépekben alkalmazzák. Profilmagassága 3,5mm, osztása 2,34mm. A hosszbordák ékszöge 40 fok. A Méret3 mezőben a termék collméretben mért hossza található. A jellemzők mezőben pedig az angolszász méretes jelölése látható. Profilja teljes mértékben megegyezik a gumi PJ szíjak profiljával.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. Az egységárak egy bordára vonatkoznak. A PJ profilú hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

Poliuretán PJ 0