Árak, kedvezmények, bankkártya

Az ekszij.hu webshopban látható árak forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁt. Az árak egységei megegyeznek a termékek mennyiségi egységeivel, amelyet a terméktáblázatokban Me.e fejléc alatt találhat meg. Amennyiben egy terméket a kosárba kíván helyezni, úgy a megjelenő ablakon is feltüntetésre kerül a mennyiségi egység, mely egyben áregység is.

Az ekszij.hu webáruházban kínált termékek méret és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért csak korlátozott felelősséget vállalunk. Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A bejelentkezés nélkül látható árak mindig a termékek lista árai a webáruházban aktuálisan érvényes érvényes árlisták alapján. A különböző árkedvezmények százalékban kerülnek megadásra a regisztrációkor, vagy egyéni megállapodás aláírása esetén.

Amennyiben az adott árkedvezmények nem kerültek írásos megállapodásban rögzítésre, úgy a webáruház kezelője a kedvezmény mértékét minden külön értesítés nélkül jogosult módosítani.

Alapértelmezésben a magánszemélyként vásárlók kedvezménye 0%, a céges regisztrációval 5% kedvezmény jár, a viszonteladók kedvezménye a viszonteladó szerződésben foglaltak szerint kerül beállításra.

Nyitási kedvezményként minden regisztrált magánszemély vásárlónk 5% kedvezményt kap, mely kedvezményt a termékek árából vonjuk le és a regisztráció napjától legalább a 2020. december 18-ig leadott rendelések esetében érvényesítünk értékhatártól függetlenül. Nyitási kedvezményként minden regisztrált céges vásárlónk 10% kedvezményt kap, mely kedvezményt a termékek árából vonjuk le és a regisztráció napjától legalább a 2020. december 18-ig leadott rendelések esetében érvényesítünk értékhatártól függetlenül.
A nyitási kedvezményt 2020. december 19-31-ig felülvizsgáljuk és a vásárlások száma, valamint a vásárlások értéke szerint, saját döntésünk alapján módosítjuk. Az elvégzett módosításról nem küldünk külön értesítést.

Az ekszij.hu webáruházban utánvétes, készpénzes, bankkártyás és előre utalásos fizetési módokat lehet választani.

Utánvétellel a GLS futárszolgálattal kiküldött csomagjaink fizethetők. A GLS futárnál készpénzben kell kiegyenlíteni a termékek ellenértékét. Bizonyos esetekben a futár bankkártyás fizetést is elfogad, azonban ez nem minden esetben lehetséges. Az utánvétes csomagok bankkártyás kiegyenlítéséről bővebb tájékoztatást a GLS futárszolgálat ügyfélszolgálatán kérhet. https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok  Az utánvétes csomagszállítás kiválasztásával vevő elfogadja, hogy a S.I.S. Kft. (székhelye: 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u 38.) által az ekszij.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az GLS General Logistic Systems Hungary Kft. (2351 Alsónémedi, GLS Európa út 2.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, futárok kapcsolattartása a címzettel. Az utánvétes fizetési mód fizetési díjas szolgáltatás, melynek díjai az alábbiak szerint alakulnak:

1-10000 Ft utánvét 300 Ft Bruttó
10001-20000 Ft utánvét 400 Ft Bruttó
20001-50000 Ft utánvét 500 Ft Bruttó
50001-100000 Ft utánvét 600 Ft Bruttó
100001-150000 Ft utánvét 700 Ft Bruttó
150001- utánvét 1500 Ft Bruttó

 

Készpénzes, bolti termékfizetés kizárólag abban az esetben lehetséges, ha Ön a megrendelés leadásakor a személyes átvételt választotta szombathelyi, vagy körmendi üzletünkben. Természetesen a személyes átvételkor Ön még mindig választhatja a telephelyi POS terminál használatát, azaz fizethet bankkártyával is a termék átvételekor. Készpénzfizetés, vagy POS terminál fizetés esetében nincs fizetési díj.

Simple bankkártyás fizetés beállításakor a rendszer automatikusan átirányítja Önt a Simple fizetési oldalára, ahol bankkártya adatainak megadása és az azonosítás után a Simple leveszi a rendelés összegét bankkártyájáról. Bankkártyás fizetési partnerünk a Simple. A bankkártyás fizetés kiválasztásával vevő elfogadja, hogy a S.I.S. Kft. (székhelye: 9700 Szombathely, Bárdosi Németh János u 38.) által az ekszij.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
Simple kártyás fizetési mód választása esetén nem kerül felszámításra fizetési díj.

Előre utalásos fizetési mód választása esetén az Ön rendelését feldolgozó kollégánk a rendelés visszaigazolásával egy időben díbekérőt is küld Önnek. A díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra kérjük elutalni a rendelés forint végösszegét. Előre utalásos fizetési mód esetén a rendelés aktiválása a befizetés megérkezése, vagy az utalás banki bizonylatának átküldése után történik meg! előre utalásos fizetési mód választása esetén nem kerül felszámításra fizetési díj.

Átutalás szerződéssel fizetési mód választása kizárólag az érvényes Viszonteladói Szerződéssel, vagy az érvényes Szállítási Szerződéssel rendelkező partnereink részére engedélyezett. Ez a fizetési mód csak abban az esetben választható, ha a vásárló érvényes szerződéssel rendelkezik. Amennyiben Ön nem rendelkezik szerződéssel, de szeretne átutalással fizetni, akkor kérjük írjon nekünk a Kapcsolat űrlapon keresztül, vagy hívja a 94/783-326 telefonszámot. Az átutalás szerződéssel fizetési mód esetén nem kerül felszámításra fizetési díj.