Hírek

DPD futárszolgálat teszt

2022.10.26-tól néhány hétig - teszt jelleggel - csomagjaink 20%-át DPD futárszolgálattal szállítjuk ki a GLS futárszolgálat helyett.

Kérjük tisztelt vásárlóinkat, hogy amennyiben mindenképpen GLS szállítást kérnek, úgy a megrendelés MEGJEGYZÉS rovatába írják be, hogy GLS! Amennyiben azt szeretné, hogy a csomagját mindenképp a DPD vigye, akkor a megjegyzés rovatba írja be: DPD.

Amennyiben bármilyen észrevételük lenne a DPD szállításával kapcsolatban, akkor kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont űrlapján keresztül.

Köszönjük!

hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább kupon5000.png Szeptemberi sorsolásunk nyertese A vásárlás utáni kérdőívet kitöltő vásárlóink között 2024 szeptember hónaptól kisorsolunk egy 5000 Ft értékű kupont. Megvan a 2024 szeptemberi győztesünk! Tovább