17x1168%PIX

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A B méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 17 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a B betű egyedül áll, akkor minden esetben a 17mm profilszélességű, 11mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 17x11 mm profilú szíjat SPB jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! Csak a SistemBelt ékszíjak rendelkeznek a szabadalmaztatott "Brown Poliester Steel Cord" nagyteljesítményű erőhordozó szálakkal! Olcsón nagy szakítószilárdságú ékszíjat!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

Figyelem! A 17x11 profilú klasszikus ékszíjakat ipari jellegű felhasználásra javasoljuk. Lüktető, impulzusszerű felhasználásra nem ideálisak! Fúnyírótraktor kuplung szíjnak (késhajtó szíjnak) nem javasoljuk őket! Erre a célra használjon száraz bevonatú ékszíjat. Itt találja: https://ekszij.hu/termekek/ekszijak/funyirotraktor-kuplung-szijak

hosszjel2.png Bklasszikburkolt.png
Cikkszám: 17x1168%PIX
Márka: PIX X'Set
Méret: 17 mm x 1168 mm x 46 inch
Me.e: db
Ár: 1 985 Ft
Leírás: 1168Li. = 1211Ld. = B 46
Tömeg: 0.228 kg / db