Gumi folyóméteres Profil HTD3M

Leírás

A gumi folyóméteres HTD3M (RPP3) fogasszíjak fogosztása 3mm. Szabványos szélességekben készülnek, úgymint: 6, 9, 12, 15. Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A szíjak rögzítése 3M leszorító lappal történik.

A valós szállított hosszméret mindig az osztásnak megfelelő méretre kerekítve kerül kiszállításra, mert a szíjakat minden esetben két fog között középen vágjuk. Példa: HTD3M(RPP3) fogasszíjból rendelünk 1 méter hosszúságot. Az RPP3 szíj osztása 3. Egész méretet szállítunk, azaz 333 fog kerül kiszállításra. Ennek a valós hossza 999 milliméter lesz. Amennyiben a rendelt méret nem pontosan egyezik meg az osztásnak megfelelő mérettel, akkor mindig névleges méretnek megfelelő, legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méret lesz kiszállítva.

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

Gumi folyóméteres Profil HTD3M 0