Gumi folyóméteres Profil L

Leírás

A gumi folyóméteres L fogasszíjak fogosztása 9,525mm. Szabványos szélességekben készülnek, úgymint: 12,7 (050), 19,05 (075), 25,4 (100). Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A szíjak rögzítése L leszorító lappal történik.

A valós szállított hosszméret mindig az osztásnak megfelelő méretre kerekítve kerül kiszállításra, mert a szíjakat minden esetben két fog között középen vágjuk. Példa: L fogasszíjból rendelünk 1 méter hosszúságot. Az XL szíj osztása 9,525. Egész méretet szállítunk, azaz 105 fog kerül kiszállításra. Ennek a valós hossza 1000,13 milliméter lesz. Amennyiben a rendelt méret nem pontosan egyezik meg az osztásnak megfelelő mérettel, akkor mindig névleges méretnek megfelelő, legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méret lesz kiszállítva.

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

Gumi folyóméteres Profil L 0