PU folyóméteres Profil H

Leírás

A PU folyóméteres H profilú fogasszíjak fogosztása 12,7mm. Szabványos szélességekben készülnek, úgymint: 12,7 (050), 19,05 (075), 25,4 (100), 38,1 (150), 50,8 (200), 76,2 (300). Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A szíjak rögzítése H leszorító lappal történik.

A valós szállított hosszméret mindig az osztásnak megfelelő méretre kerekítve kerül kiszállításra, mert a szíjakat minden esetben két fog között középen vágjuk. Példa: H fogasszíjból rendelünk 1 méter hosszúságot. Az H szíj osztása 12,7. Egész méretet szállítunk, azaz 79 fog kerül kiszállításra. Ennek a valós hossza 1003,3 milliméter lesz. Amennyiben a rendelt méret nem pontosan egyezik meg az osztásnak megfelelő mérettel, akkor mindig névleges méretnek megfelelő, legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méret lesz kiszállítva.

A PU H profilú fogasszíjak készülhetnek NYITOTT és végtelenre SÜTÖTT változatban. A sütött szíjak hossza minimum 900mm. A sütéssel végtelenített szjak szakítószilárdsága az eredeti szíj szakítószilárdáságának fele! Alapértelmezésben NYITOTT szíjat szállítunk. Kérjük jelölje egyértelműen a rendelés megjegyzés rovatában, ha a szíjat sütéssel végtelenítve kéri!

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

PU folyóméteres Profil H 0