PU folyóméteres Profil QST8

Leírás

A QST8 fogasszíjak a Megadyne Megalinear Quiet Self Track termékcsoportba tartoznak. Fogaik 45 fokos szögben egymás felé fordulnak, a szíj közepén eltolással találkoznak. Kialakításuk hasonlít a Silentsync szíjak kialakításához. Elsősorban a hanghatás és a rezgés csökkentésére szolgáló speciális fogkialakítás. A fogak kialakítása miatt mindig egyenesen fut.

Anyaguk fehér színű poliuretán 92 ShA keménységben. Fogaik alapból fólia erősítést tartalmaznak, amely általában zöld színű bevonat. (NFT) A sztenderd erőhordozó szál acél, de rendelhető HP (High Power Cord) erősített erőhordozó szállal is.

A QST8 fogasszíjak sztenderd  profilmagassága 5,3mm (a HP erősített termékeké 5,6mm), amelyből a fogmagasság 3,05 mm, a fogak osztása 8mm.

Alapértelmezésben NYITOTT szíjat szállítunk. Kérjük jelölje egyértelműen a rendelés megjegyzés rovatában, ha a szíjat sütéssel végtelenítve kéri!

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

PU folyóméteres Profil QST8 0 PU folyóméteres Profil QST8 1