Általános szerződési feltételek

Kedves vásárlónk!
     
A vonatkozó jogszabályok mellett a megkötésre kerülő szerződés tartalmát Általános Szerződési Feltételeink is szabályozzák. Ennek keretein belül összefoglaljuk az Önt és minket megillető jogokat, kötelezettségeket, a szerződéskötés feltételeit, a fizetési, illetve szállítási feltételeket, a határidőket, a felelősséggel kapcsolatos szabályokat, továbbá az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbi ikonok alatt található dokumentumokat, mivel Ön rendelése leadásával elfogadja webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az abban leírtaktól kizárólag a vásárlás előtt megkötött, írásos szállítási szerződés keretében tudunk eltérni. Szállítási szerződés kötésére rendszeres, és/vagy nagy mennyiségű vásárlás, vagy viszonteladó esetében van lehetőség. Szerződéskötésre van szükség az átutalásos fizetéshez is. (Kivéve előre utalás.) Szállítási szerződés kötésével kapcsolatban kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeinken, vagy a Kapcsolatfelvételi Űrlapon keresztül.

A webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban és az alább elérhető kiegészítő dokumentumaiban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az S.I.S. Kft. és a rendelést leadó magánszemély vagy jogi személy (továbbiakban vevő) között. A vásárlási szerződést az S.I.S. Kft. írásban megkötött szerződésnek tekinti, amelyet a rendelés futószáma szerint (rendelés éve-futószám) iktat, és a megrendelés leadásától számított legalább egy évig tárol. A vevő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit. A szerződés tárgya az S.I.S. Kft. által ekszij.hu néven üzemeltetett internetes áruházban található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó aloldalon ismerheti meg. Az S.I.S. Kft. kijelenti, hogy mind a webáruház működtetéséhez, mind a termékek értékesítéséhez a jogszabályban előírt szakhatósági engedéllyel rendelkezik.

Az „Általános Szerződési Feltételek” és a honlapunk nyelvezete magyar.

Az üzleteinkben tartott akcióink időtartalma és a vevő részére üzleteinkben offline vásárláskor adott kedvezmény mértéke eltérhet a webáruházban tartott akciók időtartamától, valamint a webáruházban adott kedvezményektől. A webáruház szállítási és fizetési feltételei a webáruházban regisztrált vásárlók webáruházban leadott rendeléseire vonatkoznak és a feljebb részletezett vásárlási szerződés keretében érvényesek.

Webáruházunkban bárki vásárolhat, azonban legtöbb termékünk beszerlése gyakorlatot és/vagy szaktudást feltételez. A több termék vásárlása esetén győződjön meg a termékek összeilleszthetőségéről, mert korántsem biztos, hogy a különböző gyártók termékei összeilleszthetők egymással. A különböző gyártók termékének összeilleszthetőségére csak abban az esetben vállalunk garanciát, ha azt a vevő kérésére még a vásárlás előtt leellenőriztük!

Az alábbi ikonokra kattintva olvashatja el a részletes dokumentumokat.