Információ

Rólunk

Az ekszíj.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft. (Röviden S.I.S. Kft.) A S.I.S. Kft. egy magyar tulajdonú, magyarországi kisvállalkozás, amely 2006-ban alakult jogelődjéből való kiválással, majd 2008-ban összeolvadt a G&K Ring Kft-vel. Cégünk székhelye Szombathelyen található, hajtástechnikával foglalkozó üzleteink Szombathelyen és Körmenden vannak. A S.I.S. Kft. munkatársai 2009 óta az ISO9001 szabvány szerint dolgoznak. Cégünk érvényes ISO9001:2015 tanúsítással rendelkezik.

Cégünk egyik fő tevékenysége a hajtástechnika termékek kereskedelme. Legfontosabb termékeink az ékszíjak és az ékszíj tárcsák. Ékszíjakból és tárcsákból több tízezer darabos készlettel rendelkezünk telephelyeinken. Gyártói kapcsolatainkon keresztül képesek vagyunk nagy mennyiségű ékszíj leszállítására, akár egyedi méretekben is. (Sőt akár kisebb mennyiségben is tudunk egyedi méretű ékszíjakat készíttetni...)

Az ékszíjakon és ékszíjtárcsákon kívül a következő hajtástechnikai elemeket értékesítjük üzleteinkben: laposszíjak, fogasszíjak, hosszbordás szíjak és a hozzájuk tartozó szíjtárcsák. Csapágyak, szimeringek, O-gyűrűk. Trapézmenetes orsók és anyák. Tengelykapcsolók, tengelykötések. Görgősláncok és lánckerekek. Villanymotorok és hajtóművek. Ezek a termékek a másik hajtástechnikával foglakozó webáruházunkban érhetők el. www.hajtastechnikabolt.hu

Cégünk központi honlapja a www.siskft.hu oldalon található, ahol részletesen olvashat vállalkozásunk tevékenységeiről, elérhetőségeinkről, továbbá megtalálhatja az egyéb tevékenységekhez tartozó honlapjaink linkjeit is.

Hajtástechnikát árusító telephelyeink adatai az alábbiak:
- S.I.S. Hajtástechnika Bolt. 9700 Szombathely, 11-es Huszár u. 149. Telefon: 94/783-324 
- S.I.S. Hidraulika Bolt. 9900 Körmend, Kandó Kálmán u. 2. Telefon: 20/944-1727

A S.I.S. Hajtástechnika Bolt valamint a S.I.S. Hidraulika Bolt napi tevékenysége során a gépépítés, javítás és karbantartás során felmerülő igényeket igyekszik kielégíteni. Üzleteink (offline) profiljába jelenleg a következő tevékenységek tartoznak (ABC sorrendben):
- Akkumulátorok kereskedelme (Szombathely, Körmend)
- Elektromos kisgépek kereskedelme (Körmend)
- Hajtástechnika termékek kereskedelme (Szombathely, Körmend)
- Hidraulika flexibilis tömlők gyártása (Szombathely, Körmend)
- Olajak, kenőanyagok kereskedelme (Szombathely, Körmend)
- Pneumatika, vákuum alkatrészek kereskedelme (Körmend)
- Stihl gépek és kiegészítők kereskedelme (Szombathely, Körmend)
- Szerszámok kereskedelme (Körmend)
- Tömítőgyűrűk és szimmeringek kereskedelme (Szombathely, Körmend)

Webáruházunkat folyamatosan fejlesztve megpróbáljuk bemutatni és értékesíteni a nálunk kapható, rendelhető ékszíj termékeket. Mivel rengeteg termékről van szó, melyek sokféle kivitelben létezhetnek, ezért kérjük, hogy (ha nem találja webáruházunkban az Ön számára szükséges terméket,) keressen meg minket a kapcsolatfelvételi űrlapon és - amennyiben lehetőségünk van rá - beszerezzük az Önnek szükséges terméket.

Kellemes böngészést kíván Önnek a S.I.S. Kft. csapata.

Az adatok feltöltése folyamatos, kérjük látogasson vissza később is.