Hírek

2023-as vevői kérések / 2024-es fejlesztések

Köszönjük vásárlóinknak, hogy továbbra is rengetegen kitöltik a vásárlás utáni értékelést. Külön köszönjük, hogy az értékelésen kívül nagyon sok szöveges információt is kapunk!

Ahogy a 2022-es értékelések alapján idén is több fejlesztést hajtottunk végre, úgy a 2023-as vevői visszajelzések alapján is átnéztük, hogy mely fejlesztések kerülhetnek be az ekszij.hu webáruház funkciói közé.

Azon fejlesztések közül választottunk, melyeket legalább 4-5 különböző alkalommal javasolta valaki, szerintünk is van értelme és a fejlesztők is elboldogulnak vele. Igazából egész sok minden fog változni a jövő évtől és ha jól belegondolunk nem is lesznek kicsi változtatások...

Új / Kiegészítő Online fizetési módok

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az általunk használt Simplepay alkalmazás a legjobban működő magyarországi online fizetési alkalmazás. De viszonylag sok alkalommal támadt igény a bankkártyás fizetési módon kívül másik fizetési mód használatára is! Az is elgondolkodtatott minket, hogy viszonylag gyakran kaptunk panaszt arra, hogy - különböző okok miatt - vásárlónk nem tudta kifizetni rendelését a Simple rendszerében. Úgy döntöttünk, hogy a Stripe.com rendszerét is integráljuk webáruházunkba, mert itt a bankkártyás fizetésen kívül lehetőség lesz az azonnali utalás, a Klarna, a Google-Pay és az Apple-Pay használatára is. Az új fizetési mód várhatóan január végétől elérhető lesz vásárlónik számára. Természetesen a SimplePay-es vásárlás lehetősége megmarad...

Szállítás külföldre

Sokan kérték, megvalósítjuk. Várhatóan 2024 első negyedévében lesz aktív a szolgáltatás. Várhatóan a szomszédos országokba és a többi EU tagországba lehet majd csomagot kérni webáruházunkban.

Többnyelvű webáruház

Ezt is nagyon sokan szerették volna. Megvalósítjuk. Az első körben német és angol nyelvi választás lesz majd. Várhatóan 2024 első negyedévének végére lesz aktív. De terveink szerint még ezt is tovább fogjuk fejleszteni... Úgy tervezzük, hogy jövő év végéig az összes környező ország nyelvén elérhető lesz majd az ekszij.hu webáruház!

Kiegészítő termékek feltöltése a webáruházba (Tengelykötések)

Sok kérés volt, hogy a hajtástechnikai fémtermékek egyéb kiegészítőivel bővítsük választékunkat. Legtöbben a tengelykötések, tengelykapcsolók, reteszek, zégergyűrűk, stb iránt érdeklődtek. Így ezek a termékek nagyon hamar, várhatóan január végéig felkerülnek az ekszij.hu webáruházba. Várhatóan ez kicsi módosítással jár majd, az ÉKSZÍJTÁRCSÁK ÉS A LAPOS-, FOGAS- ÉS BORDÁSSZÍJ TÁRCSÁK termékcsoportok össze fognak olvadni egy csoportba, melynek SZÍJTÁRCSÁK lesz a neve. Az eddigi Lapos- Fogas- és Bordászíj-tárcsák menüpont helyén pedig a TENGELYKÖTÉSEK MENÜPONT FOG MEGJELENNI.

Új termékcsoportok az ekszij.hu webáruházban

Eredendően ez egy nagyon specifikus webáruháznak készült, ahol csak ékszíj és ékszíjtárcsa kapható. Aztán vevői kérésre nagyon hamar felkerültek a vágott szíjak és a hozzájuk tartozó szíjtárcsák... Most pedig - hallgatva a vevői igényekre - teljesen eltérő hajtástechikai termékek is megjelennek az ekszij.hu webáruház kínálatában. Várhatóan január végén / február elején felkerül az ekszij.hu webáruházba a VILLANYMOTOR/HAJTÓMŰ termékcsoport, ahol villanymotorokok, hajtóművek és frekvenciaváltók lesznek megtalálhatók és megvásárolhatók... Ezzel egy időben felkerül a LÁNCOK/LÁNCKEREKEK termékcsoport, ahol görgősláncok, patentszemek, lánckerekek, láncfeszítők és egyéb görgőslánc kiegészítők lesznek elérhetők. Úgy tervezzük, hogy a Villanymotor/Hajtómű temrékcsoport a Lapos- Bordás- És Fogasszíjak menüpont alatt fog elhelyezkedni, a Láncok/Lánckerekek menüpont pedig a Tengelykötések menüpont alatt fog majd elhelyezkedni...

Reméljük minél hamarabb használhatók lesznek a kért fejlesztések... 2024-ben is várjuk majd javaslataikat!

2023.12.09

Admin