Hírek

Csoportosított terméktáblázatok

Szinte minden termékkörben előfordul webáruházunkban, hogy ugyanazon méretből több különböző változatot kínálunk. Néha csak a márkája tér el, néha a kivitelük, anyaguk is teljesen különböző.

Tapasztalatunk az volt, hogy vásárlóink egy része nem vette észre, hogy ugyanazon szélességű/hosszúságú temékből több változat is rendelkezésre áll, ezért változtattunk a terméktáblázatok háttérszínének logikáján.

Eddig táblázatainkban a háttérszín soronként volt eltérő, hogy tagoltá tegye, szemnek kényelmesebbé tegye a hosszú táblázatok értelmezését.

Most a háttérszínezést úgy változtattuk meg, hogy az egyes termékek Méret1 és Méret2 mezőjének figyelembe vételével az egyforma méretekkel rendelkező termékek ugyanolyan háttérszínt kaptak. Mondhatjuk, hogy csoportosítottuk és háttérszínnel jelöltük az egyforma szíjakat, szíjtárcsákat.

Példa az alábbi képen.

Reméljük, hogy ezzel megkönnyítjük webáruházunk használatát és mindenki az elképzeléseinek megfelelő márkájú, kivitelű és elérhetőségű szíjterméket választja majd a választékből.