Hírek

Duplafogú fogasszíjak széles választéka

Legutóbbi bővítésünk során felkerültek webáruházunkba a duplafogú fogasszíj termékek is. ezen termékeknek mindkét oldalán fogak helyzekednek el, így kétoldali (szerpentin) hajtásra alkalmasak.

Némelyik duplafogú fogasszíj gumiból készül. Ezek az alábbiak:

  • Megtalálhatók kínálatunkban a metrikus, duplafogú DA-S8M fogasszíjak, melyeket leggyakrabban fűnyírótraktorokon használunk.
  • Megtalálhatók a metrikus, duplafogú D-HTD 5M, 8M és 14M fogasszíjak, melyek leginkább iparban, robotikában, továbbá háztartási gépekben és fitnessgépekben használatosak. (RPP DD kivitelben is.)
  • Szintén elérhetők webáruházunkban a klasszikus collméretes fogasszíjak dupla oldalú változatai is. Ezek a D-XL, D-L és D-H duplafogú szinkronszíjak. (XL DD, L DD, H DD). ezek a szíjak iparban, robotikában fordulnak elő leggyakrabban.

Más típusú duplafogú fogasszíjak poliuretánból készülnek. ezekből pedig az alábbiakat kínáljuk:

  • Duplafogú, poliuretán D-T5 fogasszíj, 5mm-es osztással. Duplafogú, poliuretán D-T10 fogasszíj, 10mm-es osztással. Ezek autóiparban, iparban, csomagolástechnikában, gyógyszeriparban és robotikában fordulnak elő leggyakrabban.

A duplafogú poliuretán fogasszíjak érdekessége, hogy - a gumiból készült dupla fogasszíjakkal ellentétben - a fogaik kétoldalon nem egymással szemben találhatók, hanem az osztás méretével eltolva helyezkednek el. Azaz ahol az egyik oldalon fog van, ott a másik oldalon völgy található...

 

Képernyőkép 2024-10-21 115500.png Márkabemutató: PIX Lawnmaster fűnyírótraktor kuplung ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban vásárolható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ezúttal a PIX Lawnmaster kevlár erőhordozószálas fűnyíró kuplung ékszíjak tulajdonságait ismertetjük! Tovább hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább