Hírek

Fejlesztések az ekszij.hu webáruházban

Immár közel egy éve van lehetősége vásárlóinknak megírni véleményüket a vásárlás során szerzett tapasztalataikról a rendelés leadása után. Ezeket az információkat időről időre feldolgozzuk és a többek által kifogásolt vagy többek által kért funkciókat megpróbáljuk bevezetni webáruházunkban.

A legutolsó kiértékelés alapján az alábbi fejlesztések történnek és történtek áruházunkban:

1 Többen kifogásolták, hogy sokat kell görgetni a hosszú táblázatokban, hogy leérjenek a táblázat aljára.

Ennek az volt az oka, hogy a minden táblázatot 25 soronként tördeltünk be a képernyőre, hogy a lassú internet hozzáféréssel rendelkezőknek se kelljen sokat várni a táblázat betöltésére. Ezt az elképzelésünket most felülvizsgáltuk. Egy adott termék megnyitásakor a méretsorok összessége egyszerre töltődik be a felhasználó gépére. A nagyon hosszú listák esetében ez okoz némi várakozást. 200MBit netnél kb 1 mp, 30MBit netnél kb 3-4 mp, 10MBit internet sebességnél ez kb 6 mp a legtöbb terméket tartalazó listák esetében. A táblázat betöltése után viszont letöltési várakozások nélkül az összes rendelhető termék egyszerre böngészhető. Ezt a fejlesztést már aktiváltuk.

2 Sokan kérték a csomagpontra való szállítás lehetőségét.

Eredendően nem terveztük ezt a szállítási módot bevezetni, de annyira sok visszajelzésben felmerült, hogy bevezetjük ezt. A fejlesztés már folyik, várhatóan 2-3 héten belül lehetsőg lesz GLS csomagpontba rendelni a termékeket. A DPD-vel még folyik az egyeztetés, várhatóan két hónap múlva a DPD csomagpontokra való szállítás is elérhető lesz.

3 Letölthető 3D (STEP) fájlok elérhetősége termékeinkről.

Több tervezőiroda is kereste a termékeink 3D adatait. Eredendően nem számítottunk rá, hogy erre szükség lesz, ezért erre nem készültünk fel korábban. De a megkeresések nyomán úgy döntöttünk, hogy minden fémtermékünkről készítünk letölthető STEP formátumú fájlt. A weboldal fejlesztése és a termékek megrajzolása már megkezdődött. Az első fecskék várhatóan kb 2 hét múlva kerülnek fel webáruházunkba. Az összes termékre vonatkozó STEP fájl feltöltése valamikor év végéig lehet készen.

Nagyon köszönjük vásárlóink észrevételeit és igyekszünk megfelelni azoknak az elvárásoknak, melyek több helyről érkezve valószínűleg reprezentálják vevőink igényeit. A jövőben is figyelemmel kísérjük majd visszajelzéseiket és elvégezzük a sokak által kért módosításokat.

Szombathely, 2023.02.24.