Hírek

Elindult az ekszij.hu webáruház

Szeretettel köszöntjük az ekszij.hu webáruházban!

Cégünk 20 éve foglalkozik hajtástechnikai termékek értékesítésével. Megtalálható portóliónkban a szíjtermékek teljes választéka, valamint a szíjtárcsák jelentős termékskálája.

Webáruházunk legfontosabb termék az ékszíj. Igyekszünk a lehető legnagyobb választékot biztosítani, termékkörünket folyamatosan fejleszteni. Szíjakból jelenleg a PIX Transmission, a SISTEMbelt és az Optibelt márkák találhatók raktárunkban. Minden termékről egyaránt elmondható, hogy kiváló minőségűek és széles palettán alkalmazhatók. Ár/érték arányban a legjobb termékek közé sorolhatóak a piacon.

Az ékszíjtárcsák közül elsősorban ipari, kúpos szorítós szíjtárcsákat értékesítünk, azonban igény esetén egyéb kiviteleket is kínálunk vásárlóinknak.

Ezen termékkörökön kívül trapézmentes orsók és anyák, csapágyak, szimeringek, tengelykapcsolók, villanymotorok és hajtóművek is találhatók portfóliónkban, de ezek a termékek jelenleg nem érhetők el az ekszij.hu webáruházunkban. Ilyen igény esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken, vagy használja a hajtastechnikabolt.hu webáruházunkat.

A webáruház megnyitásától - rendelési értéktől függetlenül -  minden vásárlónknak kedvezményt biztosítunk 2020. december 18-ig. Regisztráljon a kedvezményekért!