Hírek

Elindult az ekszij.hu webáruház

Szeretettel köszöntjük az ekszij.hu webáruházban!

Cégünk 20 éve foglalkozik hajtástechnikai termékek értékesítésével. Megtalálható portóliónkban a szíjtermékek teljes választéka, valamint a szíjtárcsák jelentős termékskálája.

Webáruházunk legfontosabb termék az ékszíj. Igyekszünk a lehető legnagyobb választékot biztosítani, termékkörünket folyamatosan fejleszteni. Szíjakból jelenleg a PIX Transmission, a SISTEMbelt és az Optibelt márkák találhatók raktárunkban. Minden termékről egyaránt elmondható, hogy kiváló minőségűek és széles palettán alkalmazhatók. Ár/érték arányban a legjobb termékek közé sorolhatóak a piacon.

Az ékszíjtárcsák közül elsősorban ipari, kúpos szorítós szíjtárcsákat értékesítünk, azonban igény esetén egyéb kiviteleket is kínálunk vásárlóinknak.

Ezen termékkörökön kívül trapézmentes orsók és anyák, csapágyak, szimeringek, tengelykapcsolók, villanymotorok és hajtóművek is találhatók portfóliónkban, de ezek a termékek jelenleg nem érhetők el az ekszij.hu webáruházunkban. Ilyen igény esetén kérjük keressen minket elérhetőségeinken, vagy használja a hajtastechnikabolt.hu webáruházunkat.

A webáruház megnyitásától - rendelési értéktől függetlenül -  minden vásárlónknak kedvezményt biztosítunk 2020. december 18-ig. Regisztráljon a kedvezményekért!

hosszlapfogas.png Lapos-, fogas- és hosszbordás szíjak az ekszij.hu-n Ezúton értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a nagyon közeli jövőben az ekszij.hu webáruház választéka kibővül a hosszbordás-, fogas- és laposszíjakkkal. Tovább BisnodeAAA2020S.I.S.Kft.jpg Bisnode AAA tanúsítvány A S.I.S. Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Tovább beltprofile.png PIX szíjprofilok táblázata A mellékelt diagram a PIX szíjakra vonatkozik, de az E (38-as) ékszíjak kivételével a többi gyártó szabványos termékeire is igaz.... Az E jelű szíjak a legtöbb gyártónál 40x25mm profillal rendelkeznek. Tovább OPTENválságálósági.png Opten Kiválósági Tanúsítvány "Az üzleti élet kiváló szereplője: kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, gazdasági visszaesés esetén tapasztalható stressztűrési képessége az átlagnál erősebb..." Tovább 20_02_16_11_26_36_pix_logo.png Miért vegyek PIX terméket? A PIX az elmúlt 50 év során rengeteg tanúsítványt szerzett, mindenféle minősítéssel rendelkezik. (ISO 9001, 16949, 14001, OHSAS 18001, ATEX, stb… ) Tucatszám kapták a különböző elnöki és kereskedelmi elismeréseket. De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy 50 év alatt a kicsi, Indiában alapított magánvállalkozásból eljutottak a világ minden szegletébe, meg tudták vetni a lábukat és kiváló minőségű, kedvező áru termékeikkel. A bizonyíték a jó termékre, hogy a Közel-Kelet, Anglia és Németország után már közép-kelet Európában is kaphatók termékeik. Tovább