Hírek

Kapcsolattartási problémák hibásan megadott adatok miatt....

Sajnos nagyon gyakori a hibás/problémás e-mail cím megadása webáruházunkban. Ez komoly gondot okoz, hiszen működő e-mail cím nélkül sem a webáruház automatikus üzenetei, sem a kollégáink által küldött dokumentumok nem érkeznek meg a rendelés leadójához. (Már csak hab a tortán, amikor az e-mail címmel egyszerre a telefonszám is hibásan kerül megadásra...)

1.

A leggyakoribb probléma az e-mail cím elgépelése. Kérünk minden kedves felhasználót, hogy az első rendelés leadásakor (még a megrendelés véglegesítése gomb lenyomása előtt) ellenőrizze a megadott e-mail címét. Hibás e-mail címmel semmilyen értesítést sem fog megkapni! Természetesen amennyiben a domén részen van az elgépelés, akkor kollégáink észrevehetik a hibát és van esély a javításra, a kollégáim által kiküldött levelek ez esetben meg fognak érkezni. Azonban a webáruház által automatikusan kiküldött dokumentumok nem! Amennyiben azonban a név rész van elírva, akkor mi biztosan nem vesszük észre, hogy valaki mással levelezünk és nem a rendelés leadójával! Bizonyos esetekben a hibás (nem létező) email címre kiküldött levélről a hibaüzenet akár 24-48 órával az elküldés után is jöhet: már rég kiküldtük a csomagot és a futár már Önnél kopogtat az ajtón, mire mi megtudjuk, hogy hibás volt a megadott e-mailcím... Ön pedig azon bosszankodik, hogy nem kapott semmilyen értesítést...

2.

A második leggyakoribb probléma a megtelt mailbox. Hihetetlen, hogy milyen sok embernek van tele a postaládája... Kérjük rendszeresen ellenőrizze postaládáját és ürítse a felesleget, mert megtelt postaládába nem lehetséges az üzenetek küldése! Ebben az esetben nem fogja megkapni üzeneteinket! Amennyiben Ön webáruházban rendel, akkor mindenképp számítson rá, hogy e-mailt fog kapni. Kérjük minden esetben olvassa el leveleit, mert a rendelésével kapcsolatos információkat írásban küldjük meg Önnek...

3.

A harmadik leggyakoribb probléma a telefonszám hibás megadása. Legtöbbször hiányzik egy szám a telefonszámból, máskor valamely szám duplán szerepel. Kérjük, hogy az első rendelés leadásakor (még a megrendelés végelegesítése gomb lenyomása előtt) ellenrőrizze a megadott telefonszám helyességét... Kérjük, hogy a telefonszámot a körzetszámmal együtt megadni szíveskejenek. Legjobb a szabványos nemzetközi telefonszámmegadás: +36 körzetszám 6vagy7jegyű telefonszám.

Nagyon sokat segít munkánkban és a vásárlók elégedettségének növelésében a kapcsolattartási adatok helyes megadása. Kérjük ügyeljenek a fenti problémák elkerülésére. Köszönjük!

Admin

2024.07.09