Hírek

Készlet frissítési problémák az ekszij.hu webáruházban

Webáruházunk készlet információi közül a saját (SIS) raktár készlete pontosan látszik. Azonban jelenleg mindkét általunk preferált gyártó is informatikai problémákkal küzd.

A PIX informatikai átállása még nem zárult le. Egyes PIX termékek esetében tévesen nulla készlet kerül megjelenítésre a DE raktárban. Ez olyan termékeket is érinthet, melyeknek többszáz, vagy többezer darabos készlete is van a valóságban. A hiba elhárításán dolgozunk. Amennyiben olyan PIX márkájú terméket szeretne vásárolni, melynek nulla a készlete saját raktárunkban és nulla készlettel rendelkezik a DE raktárban, akkor kérjük keressen minket elérhetőségeinken! Vagy a 94-783324 telefonszámon, vagy a webaruhaz(kukac)ekszij.hu email címen, vagy küldjön nekünk üzenetet a KAPCSOLAT menün keresztül. Minden esetben megvizsgáljuk a termék pontos elérhetőségét és gyorsan visszajelzünk. Mind a német, mind az indiai informatikusok dolgoznak a hiba megoldásán, de nem tudjuk pontosan megmondani, hogy mikor hárul el a probléma véglegesen!

Sajnos február 16-án az Ammega csoport informatikai rendszere is leállt. Ez azt jelenti, hogy február 17 óta a Megadyne és a Challenge termékek készlete nem frissül a HU és az IT raktárban. Mivel a leállás az Ammega csoportnál világméretű, bizonyosak vagyunk benne, hogy nagyon sokan dolgoznak a hiba megoldásán! Mindazonáltal a megjelenített készletek eltérhetnek a valóságtól! Az informatikai hiba időtartama alatt a Megadyne Basic márkajelzésű termékeket egyáltalán nem tudjuk szállítani! A problémáért ezúton is elnézést kérünk! Amennyiben pontos infóra van szüksége, kérjük keressen minket elérhetőségeinken! Vagy a 94-783324 telefonszámon, vagy a webaruhaz(kukac)ekszij.hu email címen, vagy küldjön nekünk üzenetet a KAPCSOLAT menün keresztül. Minden esetben megvizsgáljuk a termék pontos elérhetőségét és mindenképpen visszajelzünk. egyes Megadyne márkájú termékek esetében nem biztos, hogy beszerezhető a pontos készletinformáció!

A fenti információk 2024.02.21-én érvényesek. Amennyiben bármi változik, itt fogjuk közölni!

2024.02.21

Admin