Hírek

Lapos-, fogas- és hosszbordás szíjak az ekszij.hu-n

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a nagyon közeli jövőben az ekszij.hu webáruház választéka kibővül a hosszbordás-, fogas- és laposszíjakkkal.

Eredendően nem akartunk ezen termékcsoportokkal foglalkozni, lévén a http://hajtastechnikabolt.hu webáruházunkban megtalálhatók. (Meg ugyebár ez ékszíj ponthu és nem a mindenféleszíj ponthu.) De aztán annyi megkeresést kaptunk ilyen termékekkel kapcsolatban, hogy rájöttünk: felhasználóinkat nem érdekli, hogy ékszíj, vagy nem ékszíj. Szíjat szeretnének vásárolni és kész.

Szóval nem kéretjük magunkat, már majdnem kész a webáruház programozása, pár nap múlva felkerülnek ezen termékeink is a webre.

Szóval köszönjük a sok kérést és építő jellegű kritikát, sőt még a néhány (tényleg nem sok...) bunkó beszólást is... Megértettük. JÖN. Pár nap múlva itt lesznek az új termékek...

BisnodeAAA2020S.I.S.Kft.jpg Bisnode AAA tanúsítvány A S.I.S. Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Tovább beltprofile.png PIX szíjprofilok táblázata A mellékelt diagram a PIX szíjakra vonatkozik, de az E (38-as) ékszíjak kivételével a többi gyártó szabványos termékeire is igaz.... Az E jelű szíjak a legtöbb gyártónál 40x25mm profillal rendelkeznek. Tovább OPTENválságálósági.png Opten Kiválósági Tanúsítvány "Az üzleti élet kiváló szereplője: kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, gazdasági visszaesés esetén tapasztalható stressztűrési képessége az átlagnál erősebb..." Tovább 20_02_16_11_26_36_pix_logo.png Miért vegyek PIX terméket? A PIX az elmúlt 50 év során rengeteg tanúsítványt szerzett, mindenféle minősítéssel rendelkezik. (ISO 9001, 16949, 14001, OHSAS 18001, ATEX, stb… ) Tucatszám kapták a különböző elnöki és kereskedelmi elismeréseket. De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy 50 év alatt a kicsi, Indiában alapított magánvállalkozásból eljutottak a világ minden szegletébe, meg tudták vetni a lábukat és kiváló minőségű, kedvező áru termékeikkel. A bizonyíték a jó termékre, hogy a Közel-Kelet, Anglia és Németország után már közép-kelet Európában is kaphatók termékeik. Tovább Klasszikus profilok - ekszij.hu.png Klasszikus profilú ékszíjak az ekszij.hu kínálatában A klasszikus profilú burkolt ékszíjak "AZ" ékszíjak. Amikor ékszíjra gondol, akkor valószínűleg ez a termék ugrik be... Évtizedek óta változatlan méretekben szerepel a szabványkönyvekben. (Az alapokat leíró DIN szabvány 1975 óta nem változott…) Mégsem tudunk róla túlzottan sokat... Tovább