Hírek

Letölthető PIX erőátviteli szíj katalógus

A PIX Transmissions Ltd. a szíjak és a kapcsolódó mechanikus erőátviteli termékek vezető gyártója Indiában. A vállalat a legmodernebb szíjgyártó egységekkel, valamint egy rendkívül kifinomult, automatizált gumikeverő berendezéssel rendelkezik. A PIX Transmissions Ltd. jelentős márkaértékkel rendelkezik az erőátviteli ágazatban, erős helyi és globális jelenléttel. A PIX vállalat leányvállalatokkal rendelkezik Európában és a Közel-Keleten, emellett több mint 250 elkötelezett partnere van a világ több mint 100 országában.

A PIX az elmúlt évek során a fejlesztés és innováció élvonalába tartozik. A folyamatos befektetések, a gazdag és sokrétű tapasztalat, a technológia, a legkorszerűbb létesítmények, amelyek magukban foglalják a tervezőközpontot, a gyártási műhelyt és a bonyolult tesztelési létesítményeket, a PIX-et rendkívül termékeny és megbízható gyártóvá tette. Az automatizált keverőüzem, valamint az ultramodern gyártóüzem kedvezően tükrözi a vállalat automatizálásra, valamint a minőségre helyezett hangsúlyt. Ez az a szempont, amely lehetővé teszi a vállalat számára, hogy meggyőző értékajánlatot kínáljon ügyfeleinek. Alább a PIX bemutatkozó filmje.

A S.I.S. Sonitus Industrial Solutions Kft., az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a PIX Transmissions Ltd hivatalos magyarországi disztribútora.

Letölthető, magyar nyelvű PIX katalógus itt: S-I-S- PIX erőátviteli szíjak katalógus

 

2023.12.28.

Admin