Hírek

Már GLS csomagpontra is szállítunk!

Mostantól az ekszij.hu webáruházban is lehetőség van a kiszállított csomagokat GLS csomagpontra kérni. Ezzel a szolgáltatással megoldódik a probléma, hogy otthon kell várni a futárt és nem tudjuk intézni saját dolgunkat... és még a szállítási költség is kedvezőbb egy picikét...

GLS csomagpontra történő szállítás esetén a "GLS csomagpont" szállítási módot kell kiválasztani. Ezt követően a megjelenő mezőben az "Adja meg a várost, irányítószámot vagy címet" felirat helyére kell bearnunk annak a csomagpontnak a megfelelő adatát, ahova a csomagot szállíttatni szeretnénk. Az irányítószám, vagy településnév megadása után a KERESÉS gombra kattintva egy térképet látunk, ahol a GLS csomagpontok megjelölésre kerülnek. A képernyő bal oldalán a csomagpontok nevét és címét látjuk felsorolva. Vagy a csomagpont ikonjára, vagy a csomagpont nevére kattintva válasszuk ki, hogy melyik csomagponton szeretnénk átvenni csomagunkat. Ezután a képernyő jobb felső sarkában található X-re kattintva zárjuk be a térképet.

GLS csomagpont térkép

Ezt követően visszajutunk a rendeléshez. Ha jól dolgoztunk, akkor látjuk a kiválasztott csomagpont nevét és címét.

Csomagpont kiválasztva a rendelésben

Ezután kell kiválasztanunk a fizetési módot. Az ekszij.hu webáruházban a csomagpontra szállítás szállítási mód esetében csak előre fizetéses fizetési mód kiválasztására van lehetőség. Simple Pay bankkártyás fizetés esetén a rendelési értéket bankkártyás fizetési móddal, a rendelés véglegesítése után tudjuk leadni. előre utalás fizetési mód esetén a rendelés véglegesítése után az ekszij.hu kollégái feldolgozzák a rendelést és küldenek egy díjbekérőt a rendeléi értékről. A rendelés a rendelési összeg átutalással történő megfeizetése után aktiválódik.