Hírek

Márkabemutató: Megadyne Oleostatic Gold burkolt erősített ékszíjak

Az ekszij.hu webáruházban vásárolható Megadyne Oleostatic Gold burkolt, erősített ékszíjak gyártója a Megadyne. A Megadyne az Ammega csoport alapvető márkája. Az Ammega csoport a világ egyik legnagyobb erőátviteli eszköz és szállítószalag forgalmazója, amely olyan márkákkal rendelkezik, mint például a Megadyne, Ammeral Beltech, Challenge vagy a Sati...

A Megadyne Oleostatic Gold burkolt ékszíjak a Megadyne Oleostatic ékszíjcsalád továbbfejlesztett változatai. Az Oleostatic Gold termékek nagy teljesítményű erőátviteli szíjak (ez a termék a Megadyne ékszíj család csúcsterméke), melynek fő jellemzői a nagy teljesítmény és a méretstabilitás, amelyek akár 30%-kal is meghaladják a Megadyne Oleostatic termékek kapacitását! Környezetbarát termékek, az összes komponens halogénmentes, megfelel az RoHS normának. Ipari applikációk széles skáláján alkalmazható, figyelemre méltó terhelési kapacitással és sebességgel, 100-tól 8.000 fordulat/percig terjedő névleges teljesítménnyel és 1-től 400 kW-ig terjedő erőátviteli képességgel rendelkezik.

A Megadyne Oleostatic Gold ékszíjak dupla szövetburkolattal, speciális H-T. poliészter erőhordozószállal és üvegszállal erősített SBR gumi keverék felhasználásával készülnek

A Megadyne Oleostatic Gold burkolt, erősített ékszíjak a klasszikus Z, A, B és C és a keskeny profilú SPZ, SPA, SPB és SPC kivitelekben készülnek. A Megadyne Oleostatic Gold ékszíj termékek elérhető választéka megtalálható az ekszij.hu webáruház megfelelő termékcsoportjaiban.

A Megadyne Oleostatic Gold burkolt, erősített erőátviteli ékszíjak a nemzetközi szabványok szerint készülnek, és szigorú gyártási eljárást követnek a vonatkozó szabványok szerint, felcserélhetők bármely gyártó ugyanazon jelöléssel ellátott termékével. Az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a Megadyne Oleostatic Gold burkolt, erősített ékszíj termékek hivatalos magyarországi disztribútora. (Admin 2024.08.27.)