Hírek

Márkabemutató: PIX Lawnmaster fűnyírótraktor kuplung ékszíjak

Az ekszij.hu webáruházban vásárolható száraz burkolatú, kevlár erőhordozó szálas PIX Lawnmaster termékeket a PIX Transmission Solutions gyártja. A PIX az erőátviteli szíjak és a kapcsolódó mechanikus erőátviteli termékek egyik vezető gyártója világszerte. A PIX mindig is a mechanikus erőátvitel és a kapcsolódó termékek újítója és úttörője volt. Az innovációk, a korszerűsítés és az értéknövelt termékek biztosítása mindig is a PIX szenvedélye volt.

A PIX Lawnmaster száraz burkolatú, kevlárszálas ékszíjak RMA Light Duty profilban érhetők el (3L, 4L, 5L). Névleges méretük minden esetben a collméret, melyet külső hosszon (La) kell mérni. Az ekszij.hu webáruház megfelelő termékcsoportjaiban a PIX Lawnmaster burkolt ékszíjak teljes választéka megtalálható. A PIX Lawnmaster száraz burkolatú kevlárszálas ékszíjak jól tűrik a csúszást és az úgynevezett kuplung-hatást, ezért ezeket a termékeket kuplung ékszíjaknak is szokás nevezni. A kuplung ékszíjak leggyakoribb felhasználási helye a fűnyírótraktor késhajtás, azonban jól használhatók csiszológépeken, generátorokon, köszörűkön is. A PIX Lawnaster kevlár erőhordozószálas fűnyírótraktor kuplung ékszíjak kimondottan tűrik a kuplung-hatást, jól bírják a hátsó feszítést, minimális a nyúlásuk, jól bírják a kopást, antisztatikusak, olajállók, hőállók. A működési hőmérséklet tartomány -18˙C-tól +80˙C-ig.

Gyártási tartomány és főbb méretek:

Section Top Width
(Tw) (mm)
Thickness
(Th) (mm)
Angle
(θ) (Degree)
Min. Pulley Dia.
(mm)
Manufacturing Range Length Desg.
Min.
(inch)
Max.
(inch)
3L 9.7 5.6 40 45 19.5" 171.5" La
4L 12.7 7.9 40 65 20.0" 258.0" La
5L 16.7 9.7 40 91 21.0" 180.0" La


A PIX X'Set erőátviteli szíjak a nemzetközi szabványok szerint készülnek, és szigorú gyártási eljárást követnek a vonatkozó szabványok szerint, felcserélhetők bármely gyártó ugyanazon jelöléssel ellátott termékével. Az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Kft a PIX Lawnmaster termékek hivatalos magyarországi disztribútora. (Admin 2024.10.21)

 

hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább kupon5000.png Szeptemberi sorsolásunk nyertese A vásárlás utáni kérdőívet kitöltő vásárlóink között 2024 szeptember hónaptól kisorsolunk egy 5000 Ft értékű kupont. Megvan a 2024 szeptemberi győztesünk! Tovább