Hírek

Miért vegyek PIX terméket?

Ki a PIX?
A PIX Transmissions Ltd. ötven éve az ékszíjak és a kapcsolódó mechanikus erőátviteli termékek vezető gyártója Indiában. A társaság korszerű szíjgyártó egységeket, valamint egy saját tulajdonú, teljesen automatizált gumikeverő létesítményt üzemeltet Nagpurban. A termékpalettában közel 120000 (!) különféle, gumiból készült, kiváló minőségű erőátviteli termék szerepel.
A PIX Transmissions Ltd. jelentős márkatulajdonnal rendelkezik az erőátviteli ágazatban, erős helyi és globális jelenléttel. A társaság leányvállalatokkal rendelkezik Európában és a Közel-Keleten, amellett, hogy több mint 250 elkötelezett értékesítési partnerrel rendelkezik világszerte több mint 100 országban. A S.I.S. Kft a PIX Germany hivatalos viszonteladó partnere.

Mi a PIX?
A PIX X’Set ékszíjak az általános felhasználásra készült klasszikus burkolt és keskeny profilú burkolt ékszíjak gyűjtő neve a PIXnél. Ezek minősége az Optibelt VB és Optibelt SK ékszíjakéhoz hasonlítható, de lényegesen kedvezőbb eladási árral. A klasszikus fogazott ékszíjak és a keskeny profilú fogazott ékszíjak  a PIX X’tra termékcsoportban találhatók. Ezek a szíjak az Optibelt TX és az Optibelt XE ékszíjak vetélytársai. A kabantartásmentes Optibelt Red Power és Blue Power ékszíjak a PIX Muscle-XS3 és a PIX Muscle-XR3 ékszíjak vetélytársai.
Összességében kijelenthető, hogy a PIX ékszíjak minősége minden esetben jelentősen megközelíti,  eléri, vagy - bizonyos termékek esetében – meghaladja a termékcsoportjukban található Optibelt ékszíjak minőségét, élettartamát. Mindeközben áruk a vizsgált konkurrens árainál jelentősen kedvezőbb, így ár/érték arányban olyan alternatívát nyújtanak a tradícionális európai gyártók ajánlataihoz képest, melyet egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

El is higgyem?
A PIX az elmúlt 50 év során rengeteg tanúsítványt szerzett, mindenféle minősítéssel rendelkezik. (ISO 9001, 16949, 14001, OHSAS 18001, ATEX, stb… http://www.pixgermany.com/certifications.html) Tucatszám kapták a különböző elnöki és kereskedelmi elismeréseket. http://www.pixgermany.com/awards/awards.html De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy 50 év alatt a kicsi Indiában alapított magánvállalkozásból eljutottak a világ minden szegletébe, meg tudták vetni a lábukat és kiváló minőségű, kedvező áru termékeikkel. A bizonyíték a jó termékre, hogy Anglia és Németország után már közép-kelet Európában is kaphatók termékeik.

A PIX Víziója:
Rendkívül innovatív, megbízható és ár-versenyképes megoldások széles skáláját kifejlesztve és szállítva, páratlan ügyfélszolgálat mellett a bevétel és a márkaérték szempontjából meghatározó, globális szereplőnek lenni a mechanikus erőátviteli ágazatban.