Hírek

PIX Fras tűzbiztos ékszíjak

A tűzbiztos (tűzálló), antisztatikus ékszíjak a normál ékszíjaknak megfelelő hajtási rendszerekben használható hajtástechnikai termékek, de magas színtű védelmet nyújtanak a tűzveszélyekkel szemben. Működésük közben nem bocsátanak ki gyúlékony anyagokat és 10-15-ször antisztatikusabbak az ISO1813 szabványnak megfelelő termékeknél. Fokozott hőelvezetési sebességgel rendelkeznek. Kiváló teljesítményt nyújtanak kisebb tárcsaátmérőkön is, valamint hosszabb élettartamot nyújtanak.

A PIX Fras tűzbiztos ékszíjak készülhetnek klasszikus profilokban, keskeny profilokban, amerikai keskeny profilokban, valmaint átlapolt kivitelben is. Nem minden szélességben és hosszban kerül raktározásra, bizonyos méretek csak vevőrendelésre készülnek!

Vonatkozó szabványok: ATEX Certified, IS 2494 Part-II, ISO 1813, BS 3790, ISO 5290, ISO 5291 ISO 4148, RMA IP-22, DIN 7753 & DIN 2215

Terméktulajdonságok:

1. Kopásálló, átlósan vágott gumírozott poliészter-pamut szövet burkolat
2. Nagy szilárdságú feszítő tag, párnázott gumikeverékbe ágyazva
3. Alacsony nyújtású, kezelt poliészter erőhordozó szálak
4. Speciálisan kifejlesztett, megerősített gumikeverék, amely megfelel az égésgátló és antisztatikus tulajdonságoknak.

Termékcimke:

A felirat PIX megnevezéssel kezdődik, utána A FRAS termékcsoport. Aztán a kivitelnek megfelelő betűjel. XS a burkolt és XR a fogazott kiviteleknél. Majd a termékméret betűjele és számíértéke. Majd az antisztatikus, olajálló, hőálló felirat és végül az ATEX és egyéb minősítések jelölései.