Hírek

PIX szíjprofilok táblázata

Az alábbi diagram a PIX szíjak profilját és legfontosabb méreteit foglalja össze egy lapon. Segít az eligazodásban a méretek között és egy képen bemutatja az adott termék felépítését is.

A kép letölthető és később is felhasználható a képre jobb gombbal történő kattintással és a felugró menüből a "Kép mentése más néven..." menüpontra kattintással.

 

hosszlapfogas.png Lapos-, fogas- és hosszbordás szíjak az ekszij.hu-n Ezúton értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a nagyon közeli jövőben az ekszij.hu webáruház választéka kibővül a hosszbordás-, fogas- és laposszíjakkkal. Tovább BisnodeAAA2020S.I.S.Kft.jpg Bisnode AAA tanúsítvány A S.I.S. Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Tovább OPTENválságálósági.png Opten Kiválósági Tanúsítvány "Az üzleti élet kiváló szereplője: kockázati szempontból a legmegbízhatóbb cégek közé tartozik, gazdasági visszaesés esetén tapasztalható stressztűrési képessége az átlagnál erősebb..." Tovább 20_02_16_11_26_36_pix_logo.png Miért vegyek PIX terméket? A PIX az elmúlt 50 év során rengeteg tanúsítványt szerzett, mindenféle minősítéssel rendelkezik. (ISO 9001, 16949, 14001, OHSAS 18001, ATEX, stb… ) Tucatszám kapták a különböző elnöki és kereskedelmi elismeréseket. De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy 50 év alatt a kicsi, Indiában alapított magánvállalkozásból eljutottak a világ minden szegletébe, meg tudták vetni a lábukat és kiváló minőségű, kedvező áru termékeikkel. A bizonyíték a jó termékre, hogy a Közel-Kelet, Anglia és Németország után már közép-kelet Európában is kaphatók termékeik. Tovább Klasszikus profilok - ekszij.hu.png Klasszikus profilú ékszíjak az ekszij.hu kínálatában A klasszikus profilú burkolt ékszíjak "AZ" ékszíjak. Amikor ékszíjra gondol, akkor valószínűleg ez a termék ugrik be... Évtizedek óta változatlan méretekben szerepel a szabványkönyvekben. (Az alapokat leíró DIN szabvány 1975 óta nem változott…) Mégsem tudunk róla túlzottan sokat... Tovább