Hírek

Szeptemberi sorsolásunk nyertese

Az ekszij.hu webáruház vásárlóinak lehetősége van a vásárlást követően kitölteni egy kérdőívet. A kérdőív azon kitöltői között, akik megadják a nevüket minden hónapot követően kisorsolunk egy 5000 Forint értékű kupont, melyet a nyertes vásárló egy következő vásárlás alkalmával felhasználhat.

A kupon a kiállítást követő 6 hónapig használható fel. A kupont csak a nyertes felhasználó tudja felhasználni az ekszij.hu webáruházban, a saját profiljába bejelentkezve. A kupon bármely termék vagy bármely szállítási költség kiegyenlítésére alkalmas. A kupon egy vásárlásra jogosít. Amennyiben a kupont a névleges értékénél kisebb összegű vásárlásra használják fel, akkor a fennmaradó érték elveszik, későbbi alkalommal már nem használható fel! A kupon értéke készpénzre nem váltható!

A 2024. szeptemberi sorsolás győztese Molnár Sándor E.V.! GRATULÁLUNK!

A győztest e-mailben értesítjük!

2024.10.01

Admin

hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább PIX-Xtra-XR.png Márkabemutató: PIX X'tra klasszikus fogazott ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX X'TRA! Tovább