Profil D-H duplafogú collos

Leírás

A duplafogú, klasszikus collméretes fogasszíjak csúszásmentes hajtásátvitelre alkalmas szíjak (mint a lánchajtás esetében) hiszen nem csak a súrlódási erő, hanem fogak tartják pozícióban a szíjat. Gumiból készülnek, üvegszál erőhordozó szállal. Az amerikai eredet miatt collméretes osztással. (A hossz collméretét a típusszám 10-el való osztásával kapjuk meg.)

A D-H profilú fogasszíjak osztása 12,7 (1/2 coll) mm. A D-H szíjak fogainak ékszöge 40 fok. A teljes profilmagasság 5,9mm.

A D-H fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 19,05mm = tárcsakód 075, 25,4mm = tárcsakód 100, 38,1mm = tárcsakód 150, 50,8mm = tárcsakód 200, 76,2mm = tárcsakód 300)  Ár és mennyiségi egység: 1 mm szíjszélességre értendő.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb fél m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil D-H duplafogú collos 0