PU folyóméteres Profil AT10

Leírás

Az AT folyóméteres poliuretán fogasszíjak termoplasztikus 92 ShA keménységű poliuretánból készülnek. A fogprofil megfelel az ISO17396 szabványnak. Színük alapból fehér. Alapkivitelben nem rendelkeznek bevonattal sem a fogoldalon, sem a hátoldalon. Cinkkel bevont acél erőhordozószállal rendelkeznek. Gyártásból 100m hosszú tekercsben érkeznek.

Az AT10 folyóméteres PU fogasszíj szabványos méretei a következők: profilmagasság 4,5mm, fogtávolság: 10mm, fogmagasság 2,5mm. Az AT10 folyóméteres szíjak egyedileg készülhetnek NFT (fogoldali bevonat) és NFB (hátoldali bevonat) kivitelben is. ezen verziók teljes tekercsben készülhetnek. (Abban az esetben nem kell teljes tekercset megvenni, ha az alábbi táblázatban lát bevonatos termékből raktárkészletet.)

Az AT10 folyóméteres szíjakat egyedileg vágjuk méretre. Megrendeléskor ki kell választani a kívánt szélességnek megfelel terméket, meg kell adni a kívánt hosszot és a darabszámot. A szíjak mindig a megadott mérethez legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méretre lesznek vágva.

Az AT10 PU fogasszíjak készülhetnek NYITOTT és végtelenre SÜTÖTT változatban. A sütött szíjak hossza minimum 900mm. A sütéssel végtelenített szjak szakítószilárdsága az eredeti szíj szakítószilárdáságának fele! Alapértelmezésben NYITOTT szíjat szállítunk. Kérjük jelölje egyértelműen a rendelés megjegyzés rovatában, ha a szíjat sütéssel végtelenítve kéri!

Egyedi vágás. A rendelés visszaigazolása után nem fogadunk el elállást a rendeléstől, a terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

profilPUat10.png