Contrafor szerelhető gumi ékszíj

Leírás

A kapoccsal végteleníthető ékszíj, más néven lyuggatott (perforált), folyóméteres ékszíj olyan helyeken használatos, ahol nem bontható meg a hajtásrendszer a hajtószíj cseréjekor. Az ékszíjon elhelyezkedő furatok nem csak az összekötéshez alkalmazhatók, hanem különböző szerelvények is rögzíthetők az ékszíjhoz. KÍTŰNŐEN ALKALMAZHATÓ BÁRMELY GÉP, BERENDEZÉS AZONNALI, HELYSZÍNI JAVÍTÁSÁRA. (Szerintünk minden mezőgazdasági gépszerelő raktárának alaptartozéka ez a termék!)

A kapoccsal végteleníthető folyóméteres ékszíjak ára méterben került megadásra. Rendeléskor a rendelendő hosszúságot méterben kell megadni, lehetőleg 2 tizedesjegyig. Azaz például az 550 milliméter hosszú szíjat 0,55 m-ként kell beírni. A darabszám mezőbe pedig azt kell írni, hogy a megadott hosszúságú szíjból hány darabot kér a vásárló. A szíj tényleges/végleges hosszát minden esetben az határozza meg, hogy a perforáció hogyan esik a megadott mérethez képest. Mert a szíj elvágását minden esetben a két perforációs lyuk között félúton kell elvégezni, hiszen a kapocsnak pontosan a furatokba kell illeszkednie!

A szíj összeszerelését a hozzá tartozó kapoccssal kell elvégezni. A kapocs nem tartozék, külön kell rendelni! Itt található. Helyettesítő terméke az Acculink szerelhető ékszíj.

A szíj rendeléskor kerül levágásra. A rendelés leadása után nem fogadunk el elállást a rendeléstől. A levágott szíjat nem cseréljük és nem vesszük vissza.

Contrafor szerelhető gumi ékszíj 0