Hírek

Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak

Az ekszij.hu webáruházban vásárolható erősített, vágott, fogazott Megadyne-Linea Gold ékszíjak gyártója a Megadyne. A Megadyne az Ammega csoport alapvető márkája. Az Ammega csoport a világ egyik legnagyobb erőátviteli eszköz és szállítószalag forgalmazója, amely olyan márkákkal rendelkezik, mint például a Megadyne, Ammeral Beltech, Challenge vagy a Sati...

A Megadyne Linea Gold fogazott ékszíjak nagy teljesítményű erőátviteli szíjak (ez a termék a Megadyne keskeny profilú, vágott-fogazott ékszíjcsalád csúcsterméke), jól viselik a vegyileg agresszív környezetet, az elhasználódást, az ózont, az UV sugarakat és a hőt. EPDM alapú gumkeverékkel rendelkeznek. Az új anyagoknak és továbbfejlesztett tervezésnek, valamint az innovatív gyártási eljárásnak köszönhetően a Megadyne egy új vágott szíj generációt fejlesztett ki, melyek széles körben használhatók a legkülönbözőbb alkalmazásokban! A Megadyne Linea Gold ékszíjak környezetbarát termékek, az összes komponensük halogénmentes, megfelel az RoHS normának. A Linea Gold ékszíjak kb 30%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a Megadyne Linea-X termékek. ISO1813 szerint antisztatikusak, üzemi hőmérsékletük -40˙C-tól +110˙C-ig terjed. A Linea Gold erősített, fogazott ékszíjak keskeny profilú fogazott változatokban érhetők el. (XPZ, XPA, XPB, XPC) A Megadyne Linea Gold fogazott ékszíj termékek elérhető választéka megtalálható az ekszij.hu webáruház megfelelő termékcsoportjaiban.

A Megadyne Linea Gold fogazott erőátviteli ékszíjak a nemzetközi szabványok szerint készülnek, és szigorú gyártási eljárást követnek a vonatkozó szabványok szerint, felcserélhetők bármely gyártó ugyanazon jelöléssel ellátott termékével. Az ekszij.hu webáruház üzemeltetője a S.I.S. Kft a Megadyne-Linea Gold erősített, fogazott, vágott ékszíjtermékek hivatalos magyarországi disztribútora.

2024.10.09 Admin