10x1000%PIX

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A Z méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 10 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a Z betű egyedül áll, akkor minden esetben a 10mm profilszélességű, 6mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Z betű után szereplő három számjegyű szám a szíj hüvelykben mért hosszát mutatja. (Az egész hüvelyk 25,4mm, azaz többféle milliméterben megadott hosszhoz is tartozhat ugyanaz az inch méret!) Az alábbi táblázatban szereplő inch méretek számított értékek, nem a szíjról kerültek másolásra!

A 10x6 mm profilú szíjat SPZ jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra.

TIPP! Csak a SistemBelt ékszíjak rendelkeznek a szabadalmaztatott "Brown Poliester Steel Cord" nagyteljesítményű erőhordozó szálakkal! Olcsón nagy szakítószilárdságú ékszíjat!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png Zklasszikburkolt.png
Cikkszám: 10x1000%PIX
Márka: PIX X'Set
Méret: 10 mm x 1000 mm x Z039 inch
Me.e: db
Ár: 1 046 Ft
Leírás: Li
Tömeg: 0.059 kg
Mennyiség: db
1-100 közötti számot kell megadni!