10x925%PIX

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A Z méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 10 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a Z betű egyedül áll, akkor minden esetben a 10mm profilszélességű, 6mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 10x6 mm profilú szíjat SPZ jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a klasszikus profilú ékszíjra. Ha Ön csak venne egy klasszikus ékszíjat, nem tervez/számolgat és nem valami más terméket akar átváltani, akkor csak erre az egy számra figyeljen!

TIPP! Csak a SistemBelt ékszíjak rendelkeznek a szabadalmaztatott "Brown Poliester Steel Cord" nagyteljesítményű erőhordozó szálakkal! Olcsón nagy szakítószilárdságú ékszíjat!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

10x6 ( Z ) 10x925%PIX 0 10x6 ( Z ) 10x925%PIX 1
Cikkszám: 10x925%PIX
Márka: PIX X'Set
Méret: 10 mm x 925.00 mm x 36.4 inch
Me.e: db
Ár: 1 142 Ft
Leírás: 925Li. = 947Ld. = Z 36,5
Tömeg: 0,055 kg / db