22x1270%PIX

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. A C méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 22 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha a C betű egyedül áll, akkor minden esetben a 22mm profilszélességű, 14mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 22x14 mm profilú szíjat SPC jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámolni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

hosszjel2.png Cklasszikburkolt.png
Cikkszám: 22x1270%PIX
Márka: PIX X'Set
Méret: 22 mm x 1270 mm x 50 inch
Me.e: db
Ár: 3 162 Ft
Leírás: 1270 mm Li. = 1326 mm Ld. = C 50
Tömeg: 0.409 kg
Mennyiség: db
1-100 közötti számot kell megadni!