Előfúrt HTD-3M szíjtárcsa

Leírás

A HTD-3M fogasszíj tárcsák profilja a fogakon és a völgyekben is félkör alakú. Ebbe illeszkedik a megfelelő osztású HTD3M fogasszíj.

A HTD-3M fogasszíjtárcsák jellemzően alumíniumból készülnek. A HTD-3M fogasszíjtárcsák 44 fogú kivitelig peremes kivitelben készülnek, míg 48 fogszámtól perem nélküli kivitelben kaphatók.

A "Leírás" mezőben feltüntettük, hogy mekkora furat készíthető a HTD-3M szíjtárcsába, azaz, hogy mekkora tengelyen használható minimum/maximum.

A Méret1 mezőben megadott tárcsaátmérő tervezési célokat szolgál. Azért adtuk meg, hogy látható legyen, hogy mekkora helyet igényel a hajtás. Hajtás tervezésekor az áttételt a fogszámok arányából kell számolni (mint a lánckerekeknél). A Méret2 mezőben a fogszám, a Méret3 mezőben a szélesség található. A megadott szélesség a használható szíjszélességre vonatkozik.

A Sati**** márkajelzésű termékek esetében a szállított termék nem minden esetben Sati márkájú, hanem bizonyos esetekben Optibelt, Concar, vagy egyéb márkajelzéssel ellátott, de kivitelében a Satival teljesen megegyező termék is lehet.

Előfúrt HTD-3M szíjtárcsa 0