Gumi folyóméteres Profil MXL

Leírás

A gumi folyóméteres MXL fogasszíjak fogosztása 2,032mm. Szabványos szélességekben készülnek, úgymint: 6,35 (025), 7,88 (031), 9,39 (037). Vásárláskor a termék kívánt szélességének megfelelő változatot kell kiválasztani, majd a rendelés leadásakor meg kell adni a kívánt hosszot és darabszámot. A hosszot méterben kell megadni. Tizedesként megadva rendelhetők a szíjak milliméter pontossággal. A szíjak rögzítése MXL leszorító lappal történik.

A valós szállított hosszméret mindig az osztásnak megfelelő méretre kerekítve kerül kiszállításra, mert a szíjakat minden esetben két fog között középen vágjuk. Példa: MXL fogasszíjból rendelünk 1 méter hosszúságot. Az MXL szíj osztása 2,032. Egész méretet szállítunk, azaz 492 fog kerül kiszállításra. Ennek a valós hossza 999,75 milliméter lesz. Amennyiben a rendelt méret nem pontosan egyezik meg az osztásnak megfelelő mérettel, akkor mindig névleges méretnek megfelelő, legközelebbi, egész fogszámnak megfelelő méret lesz kiszállítva.

A rendelés egyedileg kerül levágásra. A rendelés visszaigazolása után elállást nem fogadunk el! A kiszállított terméket nem cseréljük és nem vesszük vissza!

Gumi folyóméteres Profil MXL 0