Keskeny profilú, tűzbiztos ékszíjak

Általános információ

A PIX Fras tűzbiztos antisztatikus ékszíjak megfelelnek az IS2494 Part II szabványnak és ATEX minősítéssel rendelkeznek, a normál ékszíjaknak megfelelő hajtási tulajdonságokkal rendelkeznek, de magas színtű védelmet nyújtanak a tűzveszélyekkel szemben. Működésük közben nem bocsátanak ki gyúlékony anyagokat és 10-15-ször antisztatikusabbak az ISO1813 szabványnak megfelelő termékeknél. Fokozott hőelvezetési sebességgel rendelkeznek. Kiváló teljesítményt nyújtanak kisebb tárcsaátmérőkön is, hosszabb élettartamot nyújtanak.

A PIX Fras tűzbiztos, antisztatikus keskeny profliú ékszíjak SPZ, SPA, SPB, SPC, XPZ, XPA profilokban készülhetnek. Ahogy a rövidke felsorolásból is látható, ezek a termékek nem minden esetben raktári tételek, csak a járatosabb méretek kerülnek raktározásra. Egyéb méretek igény esetén kerülnek legyártásra. Gyártás esetén minimális mennyiség kerül meghatározásra.

A PIX Fras keskeny profilú profilú ékszíjak metrikus méretekben kerülnek gyártásra. Jellemző méretük a Pitch Lenght (Lp) a Méret2 mezőben kerül feltüntetésre. A Méret3 mezőben található collméretek számított értékek.