10PK1830%PTH

Leírás

A szabványos hosszbordás (más néven mikrobordás vagy Poly-V) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. Kis helyen elférnek, nem igényelnek nagy tárcsát, mégis nagy tapadófelülettel rendelkeznek, így nagy erőket tudnak átvinni. Magas szíjsebesség érhető el velük és nem érzékenyek a lökésszerű igénybevételre.

A PK profilú autóipari hosszbordás szíjakat első sorban járműveken alkalmazzák, de erőgépeken, generátorokon is gyakran találkozhatunk velük. Profilmagasságuk 4,6mm, a bordák közti osztás 3,56mm bordaközéptől-bordaközépig mérve. A hosszbordák ékszöge 40 fok.

Az EPDM anyagból készülő változatok kivitelükben teljesen megegyeznek a hőálló kivitelű hosszbordás szíjakkal. Ha nem találja a kívánt méretű autóipari PK szíjat, nézze meg a hőálló PK szíjak csoportjában, mert lehet, hogy ott lesz megfelelő méret, illetve ott egyedi szélességgel is rendelheti. Az NBR anyagból készülő autóipari  PK szíjak inkább az ipari PK szíjakra hasonlítanak, de anyaguknem teljesen egyező, nem javasolt járműiparban az ipari hosszbordás szíj használata!

bordásPKhőálló.png
Cikkszám: 10PK1830%PTH
Márka: PIX Thermal
Méret: 10PK x 1830 mm x 072 inch
Me.e: db
Ár: 11 156 Ft
Leírás: 10 bordás. EPDM
Tömeg: 0.231 kg
Mennyiség: db
1-100 közötti számot kell megadni!