Profil PK

Leírás

A szabványos hosszbordás (más néven mikrobordás vagy Poly-V) szíjak egyesítik a laposszíjak és az ék profilú szíjak előnyös tulajdonságait. Kis helyen elférnek, nem igényelnek nagy tárcsát, mégis nagy tapadófelülettel rendelkeznek, így nagy erőket tudnak átvinni. Magas szíjsebesség érhető el velük és nem érzékenyek a lökésszerű igénybevételre.

A PK profilú standard hosszbordás szíjakat elsősorban ventilátorokon, légkondícionálókban, betonfűrészekben, fafűrészekben és ipari mosógépekben alkalmazzák. A PK profilú ipari hosszbordás szíjak méreteiben tökéletesen megegyeznek az autóipari PK szíjakkal, de anyagukban, kivitelükben mások! Profilmagasságuk 4,6mm, osztásuk 3,56mm. A hosszbordák ékszöge 40 fok.  A Méret3 mezőben a termék collméretben mért hossza található. A jellemzők mezőben pedig az angolszász méretes cikkszáma látható.

Ez a termék csévében kerül tárolásra, a vevő rendelésekor egyedileg kerül levágásra. Az egységárak egy bordára vonatkoznak. A PK profilú hosszbordás szíjakat nem cseréljük és nem vesszük vissza, sőt a visszaigazolás kiküldése után elállást sem fogadunk el ezen termékek esetében!

TIPP! A PIX Force hosszbordás szíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX Force hosszbordás szíjakat javasolja!

Profil PK 0