13x2300%SISTEM

Leírás

Az ékszíj gumimagját szövetbevonattal látják el. Jellemzően fekete színű. Az A méretű szíj jele a termék ISO jelöléséből származik. Minden kb. 13 mm széles szíj jelölésében megtalálható ez a betű. Azonban ha az A betű egyedül áll, akkor minden esetben a 13mm profilszélességű, 8mm profilmagasságú klasszikus burkolt ékszíjat jelenti. A Méret mezőkben a szíj névleges milliméter mérete és a számított collmérete található. A Leírás mezőben a névleges belső méret, a névleges erőhordozószál méret és a névleges collméret jelölése kerül feltüntetésre. Ez az érték ugyanannak a szíjhosszúságnak a különböző helyen mért értéke, tájékoztatásra/összehasonlításra szolgál.

A 13x8 mm profilú szíjat SPA jelű ékszíjtárcsához lehet felhasználni. Műszaki szempontból átlagos felhasználási körű, de megbízható és olcsó megoldás a szíjhajtások terén.

A termékre rányomtatott méret a belső méret (Li). Ez akkor is igaz, ha az Li jelölést nem nyomtatták rá a méret adatokra. Ha Ön nem nem másik szíjból szeretne méretet átszámoni, nem új hajtást tervez, akkor csak az Li méretre figyeljen!

TIPP! Csak a SistemBelt ékszíjak rendelkeznek a szabadalmaztatott "Brown Poliester Steel Cord" nagyteljesítményű erőhordozó szálakkal! Olcsón nagy szakítószilárdságú ékszíjat!

TIPP! A PIX X'Set ékszíjak nagyon kedvező árfekvéséhez kitűnő minőség társul. Az ekszij.hu a PIX X'Set klasszikus profilú ékszíjakat javasolja!

Figyelem! A 13x8 profilú klasszikus ékszíjakat ipari jellegű felhasználásra javasoljuk. Lüktető, impulzusszerű felhasználásra nem ideálisak! Fúnyírótraktor kuplung szíjnak (késhajtó szíjnak) nem javasoljuk őket! Erre a célra használjon száraz bevonatú ékszíjat. Itt találja: https://ekszij.hu/termekek/ekszijak/funyirotraktor-kuplung-szijak

13x8 ( A ) 13x2300%SISTEM 0 13x8 ( A ) 13x2300%SISTEM 1
Cikkszám: 13x2300%SISTEM
Márka: SISTEMbelt
Méret: 13 mm x 2300.00 mm x 90.6 inch
Me.e: db
Ár: 2 523 Ft
Leírás: Heavy Duty. 2300Li. = 2336Ld. = A 90,5
Tömeg: 0,249 kg / db