Profil D-T10 duplafogú

Leírás

A D-T10 típusú, duplafogú poliuretán fogasszíjak 10 mm-es fogosztással készülnek. A fogprofil szimmetrikus kivitelű, azaz olyan méretű a fog, mint a mellette elhelyezkedő fogköz. Az erőhordozó szál acélból készült. (De léteznek kevlár szálas kivitelek is.) A szíj két oldalán a fogak egymástól eltolva helyezkednek el. Azaz ahol az egyik oldalon fog van, a másik oldalon völgy található!

A D-T10 fogasszíj 7mm magas, a fogmagassága 2,5mm, a fogak ékszöge 40 fok, a fog szélessége a lapos felületen 3,48mm, a fogtőben 5,3mm. T10 típusú bordáskerékkel hajtva működtethető.

A megadott tömeg 1mm szélességű szíjra vonatkozik. A D-T10 fogasszíjak szélessége mm-ben rendelhető. Megrendeléskor meg kell adni, hogy milyen széles legyen a szíj. (Bármilyen szélesség választható, a szabványos szélességek: 16mm, 25mm, 32mm, 50mm.) Ár és mennyiségi egység: 1 mm szíjszélesség.

Ez a szíj a vásárló megrendeléskor egyedileg kerül levágásra a gyárban készült kb fél m széles tekercsről (sleeve). Mivel egyedi gyártásnak számít, nem cseréljük és nem vesszük vissza, a gyártás megkezdése (a visszaigazolás kiküldése) után elállást sem fogadunk el a vásárlótól!

Profil D-T10 duplafogú 0