PIX Lawn&Garden

Leírás

Ebben a termékcsoportban kimondottan a fűnyíráshoz és kerti munkákhoz szükséges gépek speciális ékszíjai találhatók meg. A leírásban nem találunk méretet, terméktípust, hanem a szíjról leolvasott (vagy katalógusból kiválasztott) cikkszám alapján kereshetünk a termékek között. A PIX Transmission Solution Ltd erőátviteli szíjak gyártására specializálódott, ezen belül világszinten is rendkívül fontos gyártója a mezőgazdasági és fűnyíró szíjaknak. A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően a PIX-Lawn and Garden szíjak tökéletes megoldást jelentenek minden pázsithoz és kerthez...

A PIX Lawn and Garden szíjak változatos konstrukcióban kaphatók, mint például burkolt ékszíjak (szabványos, szalagos, hatszögletű, száraz burkolattal, kevlár erőhordozó szállal, stb), keskeny profilú fogazott ékszíjak (normál, szalagos, nyers élű sima), poli-V szíjak és duplafogú fogasszíjak.

Ezen termékek méretadatai nem publikusak, mi sem ismerjük. Kizárólag a terméken található cikkszámmal, vagy a gyártói leírásban megadott cikkszámmal azonosíthatók. A méret egy mezőben a gyártói OEM megjelölés található. A Cikkszám mezúben a PIX jelölés látható. A PIX jelölés megegyezik az OEM jelöléssel, de egy "A-" található előtte.

Akkor javasoljuk ebből a termékcsoportból rendelni, ha Ön szakértő, vagy az ön által keresett termék cikkszáma egyértelműen megegyezik a felsorolásban szereplők közül valamelyikkel.

A Letölthető dokumentumok fülön található PDF fájlban találhatók gép megfeleltetések a szíjakhoz, de ez nem jelenti azt, hogy minden géptípus szerepel benne és azt sem, hogy az Ön által ismert infó elegendő a pontos beazonosításhoz. Hozzáértők számára javasolt.

PIX Lawn&Garden 0