Mezőgazdasági ékszíjak

Általános információ

A PIX Transmissions Solutions a mezőgazdasági ékszíjak egyik kiemelkedő beszállítója. Első beépítési gyártója a John Deere, Viking, Stihl és további kiemelkedő gépgyártók termékeinek.

Ezen termékcsoportokban a speciálisan mezőgazdaság részére és kertkezelés részére kialakított termékkörök találhatók meg. Azon szíjtermékek, amelyek mezőgazdaságban is használatosak, de szabványos felépítésűek, a normál (szabványuknak megfelelő) termékcsoportokban kerülnek bemutatásra. (Megtalálhatók ilyen termékek a klasszikus ékszíj, a keskeny profilú ékszíj, az átlapolt ékszíj, a hosszbordás szíj és a fogasszíj termékcsoportokban is...)

A PIX Lawn&Garden (kertitraktor) hajtószíjak kimondottan a gépgyártók cikkszámai szerint kerültek felsorolásra. Nem tudjuk, nem ismerjük paramétereiket. Rendelésük cikkszám alapján történik. Nincs információnk a szíjak pontos paramétereiről. Rendelésük a vevő által ismert cikkszám szerint történik! Amennyiben ismeri a hajtószíj pontos méretét, pl. késhajtószíj esetén, úgy a megfelelő termékcsoportban méret alapján kiválasztva is megtalálhatja. Előfordulhat, hogy ugyanaz a szíjtermék olcsóbb szabványos szíjtételként, mint cikkszámos gépalkatrészként!

A fűnyírótraktor kuplung ékszíjak a fűnyírók késhajtó ékszíjaiként vagy akár motormeghajtó ékszjakként funkcionálnak. De speciális kivitelük miatt alkalmazhatók minden olyan hajtásban, ahol az ékszíj rendszeresen meg-megcsúszik. Ezen termékeket collméretük, vagy metrikus méretük alapján tudja kiválasztani.

A kombájn ékszíj szíjcsoport még nem került feltöltésre, kérjük ezen termékekért látogasson vissza később.