Hírek

Megváltozott termékcsoportok

Webáruházunk termékbővítési folyamata elkezdődött a mai napon. 2023. december 21-én délelőtt 10 órakor megváltozott az ekszij.hu webáruház két termékcsoportja. A szíjtárcsák egy csoportba kerültek és létrejött a Tengelykötések termékcsoport.

Korábban az Ékszíjtárcsák illetve a Lapos- Bordás és Fogasszíj tárcsák csoportban voltak elérhetők a különböző szíjtípusokhoz alkalmazható szíjtárcsák. Ezek a termékek most egy termékcsoportba lettek összegyűjtve, amely a SZÍJTÁRCSÁK nevet viseli. Így most egy helyen, egy csoportban érhető el az összes erőátviteli szíjtárcsa webáruházunkban! Egy kupacon a kúpos szorítós ékszíjtárcsák, az alapfelfúrt ékszíjtárcsák, a fogasszíj tárcsák, a fogasrudak, a hosszbordás szíjtárcsák és a lapszíj tárcsák.

Korábban az Ékszíjtárcsák termékcsoportban kapott helyet a Kúpos szorítók és a KL szorítók termékcsoport. Most ezek a termékek átköltöztek a logikus helyükre a TENGELYKÖTÉSEK termékcsoportba. Ezen túl a kúpos szorítók és a KL szorítók itt lesznek elérhetők.

A Tengelykötések termékcsoport tartalmát folyamatosan bővíteni fogjuk az elkövetkezendő hetekben. Viszonylag hamar feltöltésre kerülnek majd a TENGELYKAPCSOLÓK, szintén itt lesznek elérhetők nem sokára a RETESZEK, valamit itt lesznek elérhetők a ZÉGER GYŰRŰK. A későbbiekben a Tengelykötések termékcsoport kínálatát tovább növeljük majd.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.

Jó böngészést kívánunk!

2023.12.21

Admin

Képernyőkép 2024-10-21 115500.png Márkabemutató: PIX Lawnmaster fűnyírótraktor kuplung ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban vásárolható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ezúttal a PIX Lawnmaster kevlár erőhordozószálas fűnyíró kuplung ékszíjak tulajdonságait ismertetjük! Tovább hosszjeloles-2_400.jpg Az ékszíjak méretezése - letölthető dokumentumokkal! Az ekszij.hu webáruházban azt tapasztaljuk, hogy az ékszíj olyan, mint a foci - mindenki ért hozzá! De amikor odakerülünk, hogy beszereljék amit vettek, akkor gyakran kiderül, hogy mégsem! Segítünk eligazodni az alapvető beazonosításban és segítünk megkülönböztetni az ékszíjak fajtáit. Leírjuk és megmutatjuk mire kell figyelni... Tovább v-belts-rubber-raw-edge-linea-gold-overview.png Márkabemutató: Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak Márkabemutató sorozatunkban az ekszij.hu webáruházban kapható márkákat ismertetjük meg vásárlóinkkal. Ebben a bejegyzésben a Megadyne Linea Gold erősített, fogazott keskeny profilú ékszíjak legfontosabb tulajdonságait mutatjuk be. Tovább k.png Bemutatkozik testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Már működik osztrák testvér-webáruházunk a KEILRIEMEN.AT! Amennyiben Ön német nyelvterületre vásárolna erőátviteli szíjat, tekintse meg, valószínűleg kedvezőbb lesz a szállítás, mint Magyarországról.... Tovább terminator.png Márkabemutató: PIX Terminator nagy teljesítményű burkolt ékszíjak Márkabemutató cikksorozatunkban az ekszij.hu webáruház termékeinek márkáit ismertetjük vásárlóinkkal. Ezúttal fókuszban a PIX Terminator-XS nagy teljesítményű, kevlár erőhordozó szálas, burkolt ékszíj... Tovább