Hírek

Megváltozott termékcsoportok

Webáruházunk termékbővítési folyamata elkezdődött a mai napon. 2023. december 21-én délelőtt 10 órakor megváltozott az ekszij.hu webáruház két termékcsoportja. A szíjtárcsák egy csoportba kerültek és létrejött a Tengelykötések termékcsoport.

Korábban az Ékszíjtárcsák illetve a Lapos- Bordás és Fogasszíj tárcsák csoportban voltak elérhetők a különböző szíjtípusokhoz alkalmazható szíjtárcsák. Ezek a termékek most egy termékcsoportba lettek összegyűjtve, amely a SZÍJTÁRCSÁK nevet viseli. Így most egy helyen, egy csoportban érhető el az összes erőátviteli szíjtárcsa webáruházunkban! Egy kupacon a kúpos szorítós ékszíjtárcsák, az alapfelfúrt ékszíjtárcsák, a fogasszíj tárcsák, a fogasrudak, a hosszbordás szíjtárcsák és a lapszíj tárcsák.

Korábban az Ékszíjtárcsák termékcsoportban kapott helyet a Kúpos szorítók és a KL szorítók termékcsoport. Most ezek a termékek átköltöztek a logikus helyükre a TENGELYKÖTÉSEK termékcsoportba. Ezen túl a kúpos szorítók és a KL szorítók itt lesznek elérhetők.

A Tengelykötések termékcsoport tartalmát folyamatosan bővíteni fogjuk az elkövetkezendő hetekben. Viszonylag hamar feltöltésre kerülnek majd a TENGELYKAPCSOLÓK, szintén itt lesznek elérhetők nem sokára a RETESZEK, valamit itt lesznek elérhetők a ZÉGER GYŰRŰK. A későbbiekben a Tengelykötések termékcsoport kínálatát tovább növeljük majd.

Kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét.

Jó böngészést kívánunk!

2023.12.21

Admin