Hírek

PIX X'Ceed hosszbordás szíjak

A PIX-X’ceed® hosszbordás szíjak ideális megoldást jelentenek háztartási készülékek, ipari berendezések és nehézgépek kompakt meghajtásaihoz. A hosszbordás szíjak egyesítik a lapos szíjak nagyfokú rugalmasságát az ékszíjak nagy erőátviteli kapacitásával. Gazdaságos megoldásokat tesznek lehetővé nehéz erőátviteli körülmények között is, mint például nagy áttételi arányok, nagy szíjsebesség, kis átmérőjű szíjtárcsa és hátsó feszítő görgő. A PIX X'Ceed hosszbordás szíjak több V-profilból állnak, melyeket bordáknak nevezünk. (Minimum 2 maximum 235 borda szélesek lehetnek.)

A PIX X’ceed® hosszbordás szíjak kialakítása lehetővé teszi a kis tárcsa átmérőjű működést, akár 15mm átmérőjű szíjtárcsán is elfordulhatnak. A hosszbordás szíjak nagy szalagsebességet kínálnak, akár 60m/sec sebességet is elérhetnek, amely a hagyományos ékszíjak szíjsebességének majdnem kétszerese! A A PIX X'Ceed hosszbordás szíjakat nagy teljesítményátviteli arányra tervezték, és nagy teljesítményt kínálnak. Áttételük elérheti az 1:30 áttételt, míg a normál ékszíjak 1:4 arányig működnek tökéletesen és 1:10 aránynál már egyáltalán nem használhatók!

Az ekszij.hu webáruház raktáraiban lényegében az összes PIX X'Ceed PJ típusú hosszbordás szíj raktárról elérhető azonnal. Kivitelük erős, vastag, enyhén kemény külső tapintású bevonattal. Az eddig eladott termékekről érkező visszajelzések alapján a PIX X'Ceed hosszbordás PJ típusú szíjak felveszik a versenyt a legismertebb, legdrágább márkák hasonló termékeivel. Hatékonyságuk, élettartamuk a tesztek alapján kiemelkedő. Ár/érték arányban párjukat ritkító eredmény érnek el. PK típusú hosszbordás szíjakból raktárainkban csak autóipari kivitelből található raktáron kb 30-40 különböző méret. A PIX X'Ceed PK típusokat németországi raktárból, kb 1 hetes szállítási határidővel szállítjuk. A PIX X'Ceed PL típusokat is németországi telephelyről, kb 1 hetes határidővel szállítjuk. A PIX X'Ceed PM típusok nem kerülnek raktározásra a gyártónál sem. egyedi szállítással, minimum mennyiséggel, kb 12-17 hét alatt szállíthatók. PM típusokkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!